Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najki maja maja, tylko ten kraj to jedna wielka maszyna na robienie pieniedzy, tu nie ma miejsca na uczucia i sentymenty.I ja się przyłączam do mocnych kciuków!
Będzie dobrze, musi być.
Swoją drogą...Ci ludzie chyba świadomości nie mają co przechodzą takie osoby jak my.
To jest straszne co piszesz!
W głowie mi się nie mieści takie podejście...lekarze, którzy są po to by ratować życie. Czy do 12tyg to nie "życie"? Skandal..[/QUOTE
Tak do 12 tygodnia takich ciaz sie nie ratuje wiec udac za tym punktem myslenia ciaza do 12 tygodnia to nie zycie.
Kasa chorych refunduje w pelni wizyty u ginekologa zwiazane z ciaza po 12 tygodniu, wiec sprawa jest jasna do 12 tygodnia nie ma co szukac w zwiazku z ciaza na IP.
Ewunka postaram sie przetrwac do jutra, jutro zadzwonie do kliniki, moze uda sie termin dostac jutro, w co watpie, pewnie zalapie sie tam na srode/czwartek, mam nadzieje ze dotrwam.Marluna No i co idziesz na pogotowie czy prywatnego. ?