husann
Fanka BB :)
Po pozytywnej becie bralam jeszcze 2 tygA czy Tobie też tak długo kazał brać progynove (estradiol)? bo ja biorę cały czas 2x1 i nie wiem czy tak powinno być.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po pozytywnej becie bralam jeszcze 2 tygA czy Tobie też tak długo kazał brać progynove (estradiol)? bo ja biorę cały czas 2x1 i nie wiem czy tak powinno być.
no to czekaj niecierpliwie do bety. Bo jak na moje to bardzo dobry znak.Dziewczyny przepraszam ze się nie odzywałam ale miałam chyba fałszywy alarm !!! Pytanie moje do was czy plamienie implantacyjne może się pojawić przy 3 dniowych zarodkach ok 8-10 dni czy to nie zapóźno ? Bo powiem wam ze dostałam takiego brązowego śluzu i byłam pewna ze to okres się rozkręca ale wszystko ustąpiło bóle brzucha tez , pojawił się tylko ból głowy dziś od rana. Sama już nie wiem co mam myśleć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam implantacje w 8 dniu 5 dniowej blastki wiec myślę że Ty mogłaś mieć 3dniowejDziewczyny przepraszam ze się nie odzywałam ale miałam chyba fałszywy alarm !!! Pytanie moje do was czy plamienie implantacyjne może się pojawić przy 3 dniowych zarodkach ok 8-10 dni czy to nie zapóźno ? Bo powiem wam ze dostałam takiego brązowego śluzu i byłam pewna ze to okres się rozkręca ale wszystko ustąpiło bóle brzucha tez , pojawił się tylko ból głowy dziś od rana. Sama już nie wiem co mam myśleć
No to ja się przed chwilą dowiedziałam że mam brać jeszcze tydzieńPo pozytywnej becie bralam jeszcze 2 tyg
Ja 1 betę robiłam w 13dpt a test sikany 12 dpt popołudniu i wyszedł a Ty kiedy na betę idziesz?
Ja miałam to samo nawet z M się pożarlam bo brzuch ,nie wtedy bolał jak na okres i mi się pojawiła krew wiec uznałam ze to początek okresu będzie a on tak się wkurzył bo od kilku dni mi mówił ze w ciaxy jestem i powiedział ze wszystko jest bez sensu ze juz nie pójdziemy więcej ze widocznie to jest naciąganie kasy itd on swoje a ja swoje ze trzeba próbować i awantura na całego przepłakałam cały dzień on się upil i potem to już nawet ja zwatpilam i test zrobiłam tak od niechcenia wróciliśmy z Zakopanego i stwierdziłam ze będzie co ma być nie wierzyłam do wizyty serdusxkowej na przemian radość i niedowierzanie płacz śmiechPójdę chyba w poniedziałek na spokojnie to będzie 14 dpt ale testu chyba nie będę robiła , jeśli nagle się nic nie odmieni i okres nie przyjdzie. Strasznie ciężko uwierzyć w to ze mogłoby się po tylu latach udać...
J
Ja miałam to samo nawet z M się pożarlam bo brzuch ,nie wtedy bolał jak na okres i mi się pojawiła krew wiec uznałam ze to początek okresu będzie a on tak się wkurzył bo od kilku dni mi mówił ze w ciaxy jestem i powiedział ze wszystko jest bez sensu ze juz nie pójdziemy więcej ze widocznie to jest naciąganie kasy itd on swoje a ja swoje ze trzeba próbować i awantura na całego przepłakałam cały dzień on się upil i potem to już nawet ja zwatpilam i test zrobiłam tak od niechcenia wróciliśmy z Zakopanego i stwierdziłam ze będzie co ma być nie wierzyłam do wizyty serdusxkowej na przemian radość i niedowierzanie płacz śmiechpotem dwa serduszka i tak juz 28tc
będzie dobrze będę trzymała mocniej kciuki
![]()
Kurczę Rustynka Ty też po Białymstoku prawda? A ja od początku grudnia ciągle dokupuje prolutex (sprowadzam go z apteki pod gryfem). Gdybym wiedziała ze masz to bym chętnie wzięła. Ja mam teraz 11 tc i jeszcze 16 ampulek do przyjęcia więc mam nadzieję ze to już będzie koniec kłucia w brzucho [emoji382][emoji382][emoji382]