Madziu, Mgiełko bardzo mi smutno i przykro,że tym razem Wam się nie udało,ale tak jak pisały koleżanki wcześniej, nie poddawajcie się!!!Ja też łatwo się poddaję i bardzo ciężko znoszę porażki dlatego wybrałam ten program do skutku,bo wiedziałam,że jak nie wyjdzie za pierwszym,czy drugim razem to będą musieli zrobić wszystko,żeby w końcu się udało,bo im dłużej trzyma się osobę w programie tym większy koszt i strata dla kliniki. Może to,że mam wiele prób podziało na moją psychikę,że jakimś cudem mi się udało?Ja nie wierzyłam,że mi się uda od razu nastawiałam się na 3-4 próby..próbujcie i nie poddawajcie się,MY JESTEŚMY Z WAMI!!!
Aniołeczek jesteś już tak blisko, idź na spacer, spotkaj się ze znajomymi a małpa pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie,już się nie stresuj to Twój Czas
Nostalgia będzie dobrze, nie smuć się, uda się na pewno!!!
Elala mnie to okropnie mdliło po punkcji-nie wiem czemu, nie mogłam jechać autobusem czy samochodem bo miałam takie mdłości,że nie wiem co-myślałam,że zaraz zwymiotuję. Było gorzej niż teraz kiedy już wiem,że jestem w ciąży. To chyba hormony tak na nas działają..
Bunka i jak po USG?