dżoasia
Fanka BB :)
Chyba musisz to przetrawic, zawsze to w przypadku (tfu tfu) niepowodzenia zostaje ci jeszcze jedna proba...No właśnie już mi doktor powiedział, ze jeden zarodek mi podadzą i szukam argumentów żeby zmienić jego decyzje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba musisz to przetrawic, zawsze to w przypadku (tfu tfu) niepowodzenia zostaje ci jeszcze jedna proba...No właśnie już mi doktor powiedział, ze jeden zarodek mi podadzą i szukam argumentów żeby zmienić jego decyzje![]()
Ja jestem po ivf w ostrawie ale na ten temat nie pomoge bo my dawce mielismyAcha...w szpitalu trafiłam na super Panią dr, która coś mówiła o hodowli plemników w przypadku złej jakości i że takie cuda robią chyba w Ostrawie.
Czy ktoś coś wie w tym temacie?
Bardzo. Wiercipieta mala :d a u ciebie?No i pięknie M@gda!!! A Żywia daje ci się bardzo we znaki!? W sensie czy bardzo ruchliwa jest!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Huba będę musiała. Najpierw muszę przejść przez stymulację. Czekam na okres ale jeszcze jakieś 12-14 dni. Już się doczekać nie mogę. Jakoś informacja o tym, ze ta torbiel się zmniejszyła dodała mi skrzydełChyba musisz to przetrawic, zawsze to w przypadku (tfu tfu) niepowodzenia zostaje ci jeszcze jedna proba...
nie zgodze sie ze zdaniem pani doktor do konca,bo czasami sie faktycznie nie da ,albo przerozne metody wspomagajace robia wiecej zlego niz dobrego.Ja sie dlugo z diagnoza mojego lekarza tez nie zgadzalam,odwiedzilam pare klinik ktore mi cuda obiecywaly ,wyciagnely kupe kasy a i tak stanelo na tym co moj lekarz powiedzial.Zdazaja sie jeszcze uczciwe kliniki ,ktore szczerze mowia jak sytuacja wyglada i doswiadczeni lekarze ktorzy nie cuduja ,bo wiedza ze to i tak nic nie przyniesie. Sa dziewczyny ,ktore niestety nigdy w ciazy nie beda i to nie dlatego ,ze nie zwiedzily pol swiata,tylko dlatego ,ze nikt nigdy nie poznal i nie pozna prawdziwego powodu dlaczego w ciaze nie zachodza.Medycyna robi co moze,ale z natura niestety jeszcze nikt nie wygral.Inna sytuacja ,jak brzuch i glowa ci mowia ze ta klinika nie dla ciebie bo nie potrafia porzadnie stymulacji zrobic.Tu bym sie nawet nie zastanawiala![]()
powiedzmy to tak ,gdybym miala 25 lat i wygasajace jajniki,pomyslalabym nad tym,majac juz 40-45 nie ma to raczej sensu.Wtedy juz tylko KD .I tu nie chodzi o wiek,tylko o zmiany ktore w komorce zachodza,coraz wiecej abboracji, braku laczenia chromosomow i statystyce ktora daje jakies 3-10 % na ciaze i nie mowimy tu o urodzeniu zdrowego dziecka.Pewno,mozna probowac...tylko trzeba byc swiadomym jakim kosztem.
Dokładnie ten sam problem mam :/ też pierwszy zastrzyk i też wyciekło. Poza tym mam jakoś dziwnie zaczerwieniony miejsce po zastrzyku...Gratuluję pięknych widoków dzis[emoji5] to takie piękne zobaczyć nasza mała istotne
A z innej beczki czy jak bralyscie Orgalutran to też powietrze najpierw upuszczacie? bo ja dziś próbowałam ale skończyło się na wycieku płynu. i nie wiem czy nie za mało przez to wstrzyknelam a i ta igła jaka tempa
dasz rade, placx jesli Ci toMiło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnęJestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
to super , oby tak dalejDziewczyny, u mnie ok. Dzidzia rośnie. Serduszko bije. Jako ze wizyta na pakiet to zdjec nie mam, ani nie wiem ile wazy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom