Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam stymulowana 16 dni też dłużej niż standardowo ale ja miałam zapowiedziane od razu, że nie będzie transferu, trzeba odczekać. Cetrotide mi włączono dość szybko bo brałam 6 dni równolegle z menopurem i nic nie popękało.Tym razem moja stymulacja wydaje mi się mega długa bo pęcherzyki wolno rosną ale na szczęście w miarę równo. Wczoraj czyli podczas kontroli był 12dc a 11 dzień stymulacji. Czyli wychodzi że punkcję miałabym w 16 dc. Jakoś późno mi się wydaje, no ale dlatego też jeszcze jutro wizyta żeby być pewnym czy środa.
Ja generalnie mam jeden wielki mętlik w głowie... Pozostaje mi czekać...![]()
Dziewczyny czy te zastrzyki Cetrotide rzeczywiście są dobre i powstrzymują pęcherzyki przed pęknięciem? Bo wiecie teraz mam schize jeszcze że co będzie jak pękną albo też się zastanawiam w drugą stronę czy nie da się do czwartku przeciągnąć z tą punkcją bo wtedy mogłabym być spokojna o ewentualny transfer...
A jesteś na zwolnieniu czy pracujesz do bety??Ja nie brałam Cetrotide tylko Orgalutran i też się bałam ze pęcherzyki pełna. Dzień przed punkcja byłam pewna,że już po wsszystkim i nawet jak kladlam się do znieczulenia to stwierdziłam, że nie mam już po co. Oczywiście tak nie bylo. Spokojnie- u Ciebie też będzie dobrze.
Dasz radę. Jak nie ty to kto?? Już niedługo spotka cię największe szczęścieDziewczyny ja już chyba zostanę w szpitalu do końca. Dziś na wizycie ordynator powiedział, że 33 tyg bliźniaczej to ciąża donoszona. Kończy mi się ten lek i podpinają mi magnez za 24 h... Będą powstrzymywać skurcze jak długo się da i cc... Trochę panikuję. Moje Dzieciaki jeszcze takie malutkie. Jeszcze nie jestem gotowa.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A jesteś na zwolnieniu czy pracujesz do bety??
To tak samo jak ja :-) tez jutro mam wolne, do jutra leze w lozku caly czas a potem powrót do normalnosci i tez mam prace biurowa ;-)Lekarz zapytała mnie o zwolnienie ale nie chciałam. Po pierwszym transferze siedziałam w domu i w niczym to nie pomogło a dodatkowo zadreczalam się myślami i doszukiwalam objawów. Jutro mam urlop i potem kolejne 4 dni normalnie do pracy. Mam pracę biurową, jedynym problem są dojazdy (pociąg), ale zawsze mam miejsce siedzace więc dam radę. A Ty?
O
To tak samo jak ja :-) tez jutro mam wolne, do jutra leze w lozku caly czas a potem powrót do normalnosci i tez mam prace biurowa ;-)