hope322
Fanka BB :)
A widzialas obraz ?Hmm ja pamiętam jak czekaliśmy w pokoju na transfer blastki 4AA to przyszla embriolog i mówi ze za chwilę będzie transfer tylko czekają na wyjście z otoczki
---30tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widzialas obraz ?Hmm ja pamiętam jak czekaliśmy w pokoju na transfer blastki 4AA to przyszla embriolog i mówi ze za chwilę będzie transfer tylko czekają na wyjście z otoczki
---30tc---
Ale mi zawsze pokazują jak wyglada moja blastka pod mikroskopem zaraz przed podaniem. Na usg w macicy to juz wiem, ze widze tylko pecherzyk powietrza, bo zarodka nie widac golym okiem.a mnie lekarz mowil ze zarodek jest za malutki zebym mogla go widziec i to co widze to pecherzyki powietrza ktore otaczaja blastke
a to mnie daja po transferzeAle mi zawsze pokazują jak wyglada moja blastka pod mikroskopem zaraz przed podaniem. Na usg w macicy to juz wiem, ze widze tylko pecherzyk powietrza, bo zarodka nie widac golym okiem.
Wrzuć fotkeMam obawy, bo ta moja beta była bardzo niska 2.42 . Test ciążowy pokazał druga niewidoczna kreskę. Mam nadzieję ale się boje.
Kochana ja też się boje jak ...!beta sukces wiadomo człowiek się cieszy ale zamartwia się cały czas!Dziękuję dziewczyny, że jesteście. Pomogłyście mi przebrnąć przez te kilka miesięcy. Nigdy nie odmówiłyście pomocy, a jak trzeba było to i postawiłyście do pionu, kiedy dopadały mnie wątpliwości. Oczekiwanie pozytywnej bety to dopiero początek kolejnego strachu, o pęcherzyk, o serduszko, o płód. Wizytę mam 15 listopada, nie sądzę, żeby było już serduszko, ale chociaż chciałabym wiedzieć, że wszystko jest na swoim miejscu. Także odetchnę teraz na chwilę, w poniedziałek powtórzę znów betę a później stresik przed wizytą. Życzę Wam z całego serca tego, co ja teraz przeżywam. Jesteśmy wojowniczkami.
Czekamy razem z tobasiedzę jak na szpilkach a wyników nadal brak.