Dzięki, robiłam w Gamecie w GdyniJa już po cichu gratuluje jak dobrze kojarzę robiłaś transfer w Invimed u Dw ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, robiłam w Gamecie w GdyniJa już po cichu gratuluje jak dobrze kojarzę robiłaś transfer w Invimed u Dw ?
Super dzięki@Koko8 ja to biore. Royal Jelly. Ale w tabletkach. Podobno pomaga na endometrioze.
U kogo ?Dzięki, robiłam w Gamecie w Gdyni
Pyłek pszczeli stoi od roku w szafce i też nie wiem jak się za niego zabrać mleczko pszczele to jeżdżę inna bajka ale z jednego worka wzięte
Mnie Kochana na komórki lekarka poleciła wszelkie antyoksydanty, bo one pozbywają się wolnych rodników, które właśnie złe na nie wpływają (na zarodki podobno też, więc brałam aż do 8 tygodnia):Eee dobry tylko z woda i z miodem miesza sie wieczorem lub przynajmniej 2 h przed wypiciemMój mąż stosował pyłek pszczeliobrzydliwy
i nie pomógł
![]()
Dziewczyny nie udało siędziś jestem 9 dpt 3 dniowych zarodków. Pewnie jeszcze zrobię bete w środę ale nie mam zbyt dużej nadziei
![]()
GratulujeDziewczyny, boje się jeszcze cieszyć, ale moja beta w 8 dpt wynosi 57.48!!! W 5 dpt było 9.18