lafantynka
Fanka BB :)
Eh! Trudna sytuacja! Bardzo Ci współczuje! Całym0.29 no wlasnie juz nie da rady stymulacji. Zaproponowal adopcje zarodka lub probe na moim pecherzyku bez stymulacji ale na to dal 5%szans
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eh! Trudna sytuacja! Bardzo Ci współczuje! Całym0.29 no wlasnie juz nie da rady stymulacji. Zaproponowal adopcje zarodka lub probe na moim pecherzyku bez stymulacji ale na to dal 5%szans
No nie ma nie ma.przerwal stymulke.@jagodaaga a co jadłaś na kolacje i o której? Piłaś alkohol? Nawodniłaś się dobrze? Glukoza przedkoczona o 1 jednostkę to nie tragedia, możesz sobie powtórzyć to badanie, do tego oznaczyć poziom insuliny i będziesz mieć pełniejszy obraz.
@anett96 kurna no jak to??!! te jajca całkiem w kulki poleciały :/ I co teraz? Nie ma szans, że te jajca urosną? hmmm...
@Sol piękne małe Słoneczko w brzuszkuNo i małe Mieciątko @Mieciu85 teeeeeeeż!!
![]()
Cuuuuudownie!!!! Bardzo się cieszę ze maluszek równie i ze wszystko u Was dobrze!!!Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.
Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.
Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Mieciu, czy to bedzie male Mieciatko? Tzn. Mieczyslaw?![]()
Mamy kota MieczyslawaNie wiadomo kochana co sie kryje miedzy nozkami, my sobie robimy niespodzianke i sie nie dowiadujemy ale mieczyslaw to tylko pseudonim artystyczny
o imionach nawet nie pozwolilam sobie jeszcze myslec[emoji173]️
U nas zawsze sami się pytam i czy potrzebuje L4 ...Dziewczyny czy lekarz może odmówić zwolnienia po transferze nawet na kilka dni?,dziś usłyszałam od koordynatorki z mojej kliniki, ze mój lekarz niechętnie daje l4. Zostawiam im prawie 20tys i średnio mi się podoba że ktoś zrobi mi łaskę lub co gorsza odmówi bo nawet psych potrzebuje trochę wolnego a nie od razu iść do pracy w okresie naprawdę dla mnie stresującym