Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiejsza beta 55.9![]()
GratulacjeDzisiejsza beta 55.9![]()
Jeju ale super, że udało Ci się donosic druga ciąże. Tak się cieszę, że się podzieliłas że mną ta wiadomością.
Powiem Ci, że ja też byłam dobrze nastawiona a tutaj cholera ciągle coś. A to polip a to anemia a teraz jeszcze te niskie papp - a już mnie dobilo. No ale tak jak piszesz... Głowa do góry i trzeba myśleć tak jak Ty, że każda ciąża jest inna.
Powiedz mi jak psychicznie sobie dałaś radę, żeby się popaść w jakiś totalny stres?
To u Ciebie Gotart z waga tak jak u mnie [emoji5]6 kg na plusie
Cale zycie tak mialam z ksiazkami do historii [emoji1][emoji1]Ozisku zacznij się czegoś uczyć przed snem. Poważnie. Ta metoda na mnie działa i wstyd się przyznać że na moją córkę też. Jak nie może zasnąć zaczynam jej czytać książkę do biologii i w 3 sekundy śpi.![]()
Biedronko, a ktora masz Mame DHA? Ta Premium Plus? Jesli aktualne, odezwe sie na priv [emoji5]2 pełne opakowania mamy DHA ważne do końca grudnia. Znalazłam po ciazy. Ktoś chce mogę wyslac.