bazylia128
Fanka BB :)
KIR badanie chyba dosć sporo kosztuje.Dziekuje![]()
wizyta u dc 250 zł ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KIR badanie chyba dosć sporo kosztuje.Dziekuje![]()
osz kurcze, własnie tego sie obawiam. Ja ostatnio 4 blstki. Nie wiedzialam ze mialas dwie stymulacje juz.Aaaaaa, coś ciężko jarzę. Nie mogę sobie przypomnieć ile się zaplodnilo, ale do 5-tej doby dotrwało razem 5szt. A przy pierwszej stymulacji miałam tylko jedna jedyną blastkę
. I nie wiem od czego to zależało, nic mi nie zmieniali, ja nic nie brałam dodatkowo, podczas punkcji pobrano za pierwszym i za drugim razem po 12 jajeczek a wyszła taka różnica w blastkach
Do mnie też nie dociera że mam 35 lat. Mój mózg nie nadąża za ciałemA wiesz że ja też nie .Jakoś do mnie nie dociera że mam 35 lat to chyba jakiś sen [emoji1787]
Z jakich okolic jesteś?Jesli macie ochte to serdecznie zapraszam na noclego do NAS. Lukasz lubi gości. Sam robi swoje piwo i m do tego caly sprzet. Ja tego nie sprobowlam nawet łyka bo sie nie lubuje ale innym smakuje. On robi taki DARK typu GUINESS. Mamy do łodzi jakies 100 km. Faaaajnie bylo by sie spotkac.
I kiełbie we łbieDo mnie też nie dociera że mam 35 lat. Mój mózg nie nadąża za ciałemW głowie mam jeszcze duuuużo siana
![]()
WieluńZ jakich okolic jesteś?
Ciężko zapamiętać historię każdego z forum. A ja to jestem totalna sklerotyczkaosz kurcze, własnie tego sie obawiam. Ja ostatnio 4 blstki. Nie wiedzialam ze mialas dwie stymulacje juz.
Ja też nieTylko, ze ja nie czuje sie staro tzn na tyle lat ile mam![]()
U mnie tez przy obu stymulacjach pobrali te sama ilosc komorek, a przy pierwszej byla 1 w 3ciej dobie, a przy drugiej 4 blastki, wiec ogromna roznica.Aaaaaa, coś ciężko jarzę [emoji14] . Nie mogę sobie przypomnieć ile się zaplodnilo, ale do 5-tej doby dotrwało razem 5szt. A przy pierwszej stymulacji miałam tylko jedna jedyną blastkę[emoji853]. I nie wiem od czego to zależało, nic mi nie zmieniali, ja nic nie brałam dodatkowo, podczas punkcji pobrano za pierwszym i za drugim razem po 12 jajeczek a wyszła taka różnica w blastkach