Endonetriozy nie mam mam tylko niedoczynność tarczycy kiedyś było podejrzenie kolorystycznych jajników ale wykluczył toA może masz endometriozę? , która faktycznie wpływa na jakość komórek lub inną chorobę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Endonetriozy nie mam mam tylko niedoczynność tarczycy kiedyś było podejrzenie kolorystycznych jajników ale wykluczył toA może masz endometriozę? , która faktycznie wpływa na jakość komórek lub inną chorobę?
Przepraszam, ale muszę komuś się wyżalić. Nie musicie nic pisać. Wystarczy, że to wyrzucę z siebie. Nie mam sił na walkę a każdy dzień dobija mnie co raz bardziej. Po prostu ciągle mi źle, ciągle ryczę po kątach ciągle czuję smutek i ból psychiczny. Nie wiem już jakie zajęcia sobie wymyślać byle nie myśleć, że poroniłam że się nie udało i już nigdy nie uda. Straciłam nadzieję na przyszłość. Na nic nie czekam nic mnie nie cieszy. Nie umiem już robić dobrej miny do złej gry. Chciałabym nie czuć bólu a to takie trudne.
To cos musi byc nie tak albo z zarodkami albo jeszcze z komorkami. Dziwne, ze nie dozywaja w wiekszej ilosci do 5 doby.Nie mówili czemu A ja nie pytałam i nie miałam badania zarodków bo były tylko dwa
Ovitrelle i granocyty - te ostatnie podobno nie mają licencji w Polsce.Co jest niedostepne w Pl?
Ovitrelle jest wszedzie dostepne,patrzylam teraz na apteki,a Accofil biora tu dziewczyny,przypuszczam ze ty masz Granocyty na recepcie i nazwa sie im nie zgadza.Ogolnie to to samo.Ovitrelle i granocyty - te ostatnie podobno nie mają licencji w Polsce.
Pytałam o accofil ale ma trochę inna substancje czynna i dlatego nie mogą zamienic.
Tylko jak to sprawdzić w czym jest problemTo cos musi byc nie tak albo z zarodkami albo jeszcze z komorkami. Dziwne, ze nie dozywaja w wiekszej ilosci do 5 doby.
A czy 3 doba nie jest kluczowa jeśli chodzi o problem męski?Tylko jak to sprawdzić w czym jest problem
No właśnie mi tak też mówili ale teraz było użyte nasienie dawcy więc mówią że raczej to nie może być winna nasienia tylko komórek jajowychA czy 3 doba nie jest kluczowa jeśli chodzi o problem męski?
Z tego co pamiętam to właśnie trzecia doba była najcięższa, jeśli nasienie ma obniżone parametry.
U Nas właśnie embriolog powiedziała że wszystkie komórki dobre komórki odpadły w 3 dobieA czy 3 doba nie jest kluczowa jeśli chodzi o problem męski?
Z tego co pamiętam to właśnie trzecia doba była najcięższa, jeśli nasienie ma obniżone parametry.