Ale superU mnie w brzuchu również 4.1.1 i dodatkowo 4.1.2![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale superU mnie w brzuchu również 4.1.1 i dodatkowo 4.1.2![]()
Mnie aż rwało w biodrach i udach.. w pracy nie mogłam wysiedziećNaprawdę? Aż mi się zrobiło lżejto już mój 4 transfer ostatnie miałam 5 lat temu ale właśnie nie pamiętam żebym miała takie bóle. Marzę aby to był dobry znak..
Ja miałam 3 weryfikacje według zaleceń lekarza, ale ta 7 dpt była już wiarygodnaAle supera w którym dniu robiłaś betę?
Zostanie Zostanie ❤ w brzuszku u mamusi najlepiejMnie aż rwało w biodrach i udach.. w pracy nie mogłam wysiedzieća teraz maluch grasuje w brzuszku
i już mam nadzieje zostanie ze mną na zawsze
![]()
Mi lekarz kazal zrobić w walentynki to bd 12 dpt ale nie wiem czy wytrzymam 1Ja miałam 3 weryfikacje według zaleceń lekarza, ale ta 7 dpt była już wiarygodna![]()
No i superWracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać![]()
Uuu ale super. Fajnie, że już możesz podejrzewać płeć . Super wiadomość ❤No i superu nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka
bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.
Napisalam pwHej
A co u Ciebie??