katharina203
Fanka BB :)
Ja nie odstawiałam. Brałam cala poprzednia ciążę...Dziewczyny odstawiałyście metforminę przed punkcją? Jak tak to ile wczesniej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie odstawiałam. Brałam cala poprzednia ciążę...Dziewczyny odstawiałyście metforminę przed punkcją? Jak tak to ile wczesniej?
Ja chce chwile odpocząćTo będziemy miały mniej więcej w podobnym czasie transfer ☺ jak się czujesz po ? Wszystko dobrze ?
Też nie badamy zarodków w pierwszej procedurze. To nie jest tak że badania zarodków są rutynowe i wszyscy je robią. Przeciwnie. Także spokojnieDziewczyny czytam was i zaczynam się stresować. My robiliśmy tylko podstawowe badania potrzebne do procedury in vitro. Podstawowe hormony.
Zarodkow nie badamy.
I tak czytam was i zaczynam mieć wątpliwości. A co jak zarodki są chore. Albo mam przesunięte okienko implantacyjne. Lub będzie pusty pecherzyk ciążowy. Może też być ciąża biochemiczna (mam już jedną za sobą z cyklu naturalnego).
Jestem już z mężem tak daleko. Tyle za nami. Operacja, laparoskopia, stymulacje zmiany lekarzy, IUI oraz teraz przygotowanie do IVF. A okazuje się że jeszcze tyle może pójść nie tak.
Ja nie badałam (mała ma wadę w chromosomie 15).Dziewczyny czytam was i zaczynam się stresować. My robiliśmy tylko podstawowe badania potrzebne do procedury in vitro. Podstawowe hormony.
Zarodkow nie badamy.
I tak czytam was i zaczynam mieć wątpliwości. A co jak zarodki są chore. Albo mam przesunięte okienko implantacyjne. Lub będzie pusty pecherzyk ciążowy. Może też być ciąża biochemiczna (mam już jedną za sobą z cyklu naturalnego).
Jestem już z mężem tak daleko. Tyle za nami. Operacja, laparoskopia, stymulacje zmiany lekarzy, IUI oraz teraz przygotowanie do IVF. A okazuje się że jeszcze tyle może pójść nie tak.
Ja też nie badałamTeż nie badamy zarodków w pierwszej procedurze. To nie jest tak że badania zarodków są rutynowe i wszyscy je robią. Przeciwnie. Także spokojnie.
Ja. Nic mi nie było.Dziewczyny, czy któraś z Was była u stomatologa i korzystała ze znieczulenia przy leczeniu zęba podczas brania encortonu i estrofemu?
Dziękuję za odpowiedzJa. Nic mi nie było.
Mam na mysli przed narkozą bo przed laparoskopią 48h musiało być przerwyMnie lekarz kazał brać cały czas, nic nie mówił o tym że będziemy ją odstawiać.