Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moje maja 4:-(to malo! dr mówiła że nie wie dlaczego tak się dzieje było dokładnie 18 dojrzałych komórek tak się cieszyłam z tej ilości a tu dzisiaj taki szok te 4 co są w obserwacji to już w ogóle słabiutkie! nie wierzę w to co się dzieje nie potrafię powstrzymać łez to jest takie niesprawiedliwe :-(
Asia - a Ty miałaś podane 2 dniowe? nie potrafię sobie tego logicznie wytłumaczyć co za masakra ile człowiek musi znieść rozczarowań!będziesz robiła bete 30?
Martaczi może mąż ma słabe plemniki i dlatego słabo się dzielą albo komórki są gorszej jakości. Nie wiem, ja nie potrafię Ci pomóc. Mam nadzieję że te co masz w brzuszku zaczną się szybko rozwijać bo przecież są w najlepszym środowisku. A ciąże są jak najbardziej z 4 komórkowców. Były tu dziewczyny, którym udało się z 2 dniowymi zarodkami.
Cześć dziewczynki. Martaczi ja miałam podane dwa bąbelki dwudniowe 4a, czterokomórkowe. Jeden z nich jest ze mną do dziś i wierzę że zostanie do porodu a potem do końca mojego żywota