eij
Fanka BB :)
A płatność telefonem? Blok ?Jpdl ale wtopa ... Jestem właśnie przed klinika i co się okazało ... Że nie wzięłam portfelateraz nawet nie wiem czy mnie przyjmą ... A nie zdążę już do domu
kuźwa wiecznie coś ... Zwariuje zaraz ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A płatność telefonem? Blok ?Jpdl ale wtopa ... Jestem właśnie przed klinika i co się okazało ... Że nie wzięłam portfelateraz nawet nie wiem czy mnie przyjmą ... A nie zdążę już do domu
* blikA płatność telefonem? Blok ?
Dziękuję za te piękne słowa, Bardzo w niego wierzę i mam cichą nadzieję, że te bóle co były na początku, to właśnie on się zakopywał i wszystko będzie dobrze, psychika po prostu pisze czarne scenariusze w razie wu , ale chyba wszystkie tak mialyscie co ?Trzymaj siedla każdej z nas to był najcięższy czas. U mnie było najgorzej w dniu oddania krwi, wyniki miałam po 3h najczęściej i przez te 3h chodziłam po ścianach
przy jednym transferze poszłam do lasu, żeby nie mieć zasięgu i nie sprawdzać co chwile wyników, a skończyło się tak, że zgubiłam się sama w tym lesie.
Mi pomagała mysl, że nawet jak się nie uda to miałam jeszcze mrozaczki i wiedziałam, że to nie ostatnia szansa. Pierwszy transfer jest taki trochę próbnywspaniałe jak się uda, ale nie ma końca świata jak nie.
Głowa do góry, uwierz w swojego kropka!
Niech klinika wystawi rachunek w systemie do zapłacenia jeśli nie masz blika lub karty w tele , po drugie znają Cie i powinno być dobrze ♡Jpdl ale wtopa ... Jestem właśnie przed klinika i co się okazało ... Że nie wzięłam portfelateraz nawet nie wiem czy mnie przyjmą ... A nie zdążę już do domu
Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to jaA płatność telefonem? Blok ?
No to chłop musi sobie sam co 3 dni poradzićU mnie akurat facet bez alkoholu, trawy i papierosóworzechy jemy, akurat lubimy nerkowce. Z sexem chwilę czekamy bo po laparoskopii wszystko mnie tam w środku jeszcze boli. Zwłaszcza, że jajniki były sklejone ze sobą za macicą
chyba teraz szaleją bo mają sporo miejsca
![]()
MObywatel w telefonie ! Ja mam dowód, prawo jazdy i certyfikat.Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to jaboże ja nie wiem jak to się nawet stało że go nie zabrałam
jeszcze mówiłam do męża , weź mój portfel , dał mi go do ręki ponoć
a ja jeszcze po leki wróciłam i tak wyszłam ... I przed klinika patrzę a jego brak
![]()
Nie może być w formie elektronicznejMObywatel w telefonie ! Ja mam dowód, prawo jazdy i certyfikat.