Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i pięknieTak po cichu narazie próbuje uwierzyć i się cieszyć
Termin wyznaczony na 10 czerwca![]()
A kiedy transfer ?Wracam jutro do pracy po rodzicielskim a przed transferem i dostałam mega ataku paniki. Nie wiem co mnie trafiło i na co. Czy oczekiwanie na transfer czy właśnie sam powrót do pracy
Jestem w trakcie wywołania miesiączki (na sztucznym będzie), teraz endometrium było brzydkie. Mam 2 mrozaki. Byłam pewna, że 4AA oba a okazało się, że 3AA ale to też super.A kiedy transfer ?
Invimed. Na rozpisce mam informację, by wizyta odbyła się 10 - 14 dni po pozytywnym teście. Zapisałam się w tym czasie na wizytę sama. Dopiero jutro wyślę wyniki koordynatorce.Postaraj się skontaktować z lekarzem a nie zakładasz odrazu najgorsze scenariusze, stres i nakrecanie się tu nie jest Ci do niczego potrzebny. To od dnia transferu masz wizyte w klinice dopiero 28? To nie dziwne ze zszokowały Cie moje co tygodniowe wizyty, swoją drogą ciekawe czemu są takie różnice między klinikami. W jakiej Wy się leczycie ?
No jak widać każda klinika rządzi się swoimi prawami, albo finansami ( ja mam invicte)Invimed. Na rozpisce mam informację, by wizyta odbyła się 10 - 14 dni po pozytywnym teście. Zapisałam się w tym czasie na wizytę sama. Dopiero jutro wyślę wyniki koordynatorce.
Pytałam, bo niektóre kobiety chodzą co tydzień na wizytę a na mnie wcześniej krzywo patrzyli lekarze, jak chciałam chodzic co 2 tyg. Proponowali co 3-4.
Gratulacje i dużo zdrówka dla małej księżniczkiCześć dziewczyny, wychodzę zza krzaków. W ubiegły czwartek urodziła się moja córeczka. Nie pisałam tu, że podchodziłam do drugiego transferu, więc teraz nadrobię- 1.02 miałam transfer zarodka z szóstej doby 3bc. Podczas procedury udało mi się wyhodować tylko dwie komórki, obie udało się zapłodnić i powstały dwa tzw słabe zarodki. Z pierwszego urodziłam synka, który ma teraz 1,5 roku. Z drugiego jest teraz moja malutka córeczka. Wszystko u niej w porządku, jesteśmy już w domu. Dziękuję @sarenkamala za zwolnienie wtedy dla mnie brzuszka![]()
A myślisz, że powinnam skonsultować się już teraz? Mam na myśli USG. Wg. miesiączki za dwa dni wchodzę w 4 tydz.No jak widać każda klinika rządzi się swoimi prawami, albo finansami ( ja mam invicte)teraz mam się pokazać za 3 tyg jeśli nic nie będzie złego się działo.
A masz swojego "normalnego" ginekologa żeby się skonsultować?
Ważne że rośnie, a prog może nisko ale w normie, nie martw się na zapas ;-)
Nie ma sensu iść teraz na usg..nic nie będzie widać.A myślisz, że powinnam skonsultować się już teraz? Mam na myśli USG. Wg. miesiączki za dwa dni wchodzę w 4 tydz.
Mój normalny gin ma odległe terminy, niestety.
Co do progesteronu, ginekolog z kliniki odpisała, bym zwiększyła dawkę duphastonu.