reklama

Kto po in vitro?

W koncu mam okazje was dokladnie poczytac.... :tak:

Kate ja robilam 2 razy Amh pierwszy raz mialam 4,85 a druga mialam robiona przed kwalifikacja do programu i mialam 7,9:tak:

genna to prawa to nie jest super danie ale coz jak trzeba zjesc to trzeba.... ;-) ale najgorsze to nie jest...

Migotka25 zgadzam sie z toba... nie wszystko mozna kupic za pieniadze... bo na pewno nie zycia ani zdrowia!..wiadomo pieniadze ulatwiaja sprawe ale to wszystko...szkoda wlasnie ze nie ma gwaracji ze jak wydamy tyle na in vitro ze sie poszczesci... i uda sie .. a nie ma nawet do konca 30% szans...

Lilia gratuluje 8 komoreczek.. .teraz trzymam kciuki by sie zaplodnily i ladnie dzielily !:tak:

Hess to moje gratulacje !:tak:

Giza a gdzie tego kuriera zamawialas? jak to odsylalas? a jak zalatwialas wyniki ? dzwonilas tam czy jak?;-)

reklama
Olusia dostajesz pojemniczki na ślinę z płynem. Zakręcasz, mieszasz, oklejasz numerami, wypełniasz formularze i dzwonisz na podany przez in victe numer i zamawiasz kuriera tak aby Ci paskowała godzina odbioru. Wyniki mam dostać po 2 tyg tradycyjnym listem

Giza dzieki za odpowiedz... to z tej invicty maja duzo tych kurierow? czy specjalnie przyjezdzaja z Gdanska?;-) moja kolezanka bedzie zamawiac ten pakiet... wiec powiem jej co i jak... czyli ta invicta podaje nr tak? z tym zestawem zeby zadzwonisz...

lila 8iu pięknych zarodków;-)
co do IMSI nam tak wlasnie powidzieli w Invimedzie....i zdziwiłam się ostatnio jak mój gin zaczal się dopytywać czemu my nie w MZ bo M ma dluga karte leczenia...no i my mu to samo co nam w Invimedzie i ze wolimy zapłacić niż mamy się stresować ale to było w zeszłym roku może cos się zmienilo :-p a reszta rozmowy z ginem już tajna;-)

Olusia zobaczymy jakie moje AMH teraz będzie ;-) i teraz jak na złość wyjdzie mi PCO bo poprzednio było na granicy....

Hess, no widzisz, jak dobrze prorokowałam, że 7.11 będzie Twoim pierwszym dniem stymulacji;-)
Ja jutro ostatnią tabletkę anty biorę i jeszcze mi zostało 5 zastrzyków z gonapeptylu:-)
Lilia, daj znać jak tam pozapładniały się komórki:happy:

calineczka - na tak wczesnym etapie nie będą Ci badać progesteronu i estradiolu. U mnie w klinice jest tak, że progesteron badają w 5 dc, a 4 dniu stymulacji. Ja po 3 zastrzykach gonalu i menopuru w dawce po 150 miałam estradiol prawie 500, a progesteron chyba 0,117.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry