reklama

Kto po in vitro?

Annemarie spójrz na bete kikifish o ile nadal ma w sygnaturze a ciąża jest i rozwija się prawidłowo niedługo zresztą CC, trzymam kciuki:-) kiedy teraz robisz bete? ps.dobre te twoje testy:-p

niebajka jest więcej chłopców, bo najlepsze zarodki i najszybsze to męskie wiec chłopcy są podawani w pierwszej kolejności. Znajde linka to Ci wyśle w którym byłapodana płeć w zaleznosci od klasy zarodka i tak np. zarodek 2AA miał chyba 2-3x większe prawdopodobienswo na dziewczyne niż chłopaka:-p niż 5AA

Kate, jak dam czasowo rade to w pon po poludniu,albo we wtorek.

reklama
Cześć Dziewczyny, dotychczas tylko obserwowałam, dzisiaj postanowiłam napisać... :)

Staramy się z mężem o dziecko od ok. 1,5 roku, 3 IUI nieudane, aktualnie 1. podejście do do in vitro. W poniedziałek 27go lipca rano miałam transfer 5dniowej blastki 3AB (widzę, że podobnie jak najki). U mnie dzisiaj beta 0,81. Myślicie, że są jeszcze jakieś szanse? że było za wcześnie na testowanie?

annemarie w weryfikacji wyników nie pomogę..ale głowa do góry kochana :happy:
stacy kolejna weryfikacja w poniedziałek 3.08. Gratuluję pięknej bety !!!:tak:

witaj linka :) niezły zbieg okoliczności :) taki sam zarodek, ten sam dzień transferu i weryfikacji...:) super. Kiedy masz kolejne badanka?

Dziołszki trzymajcie proszę kciuki! :tak: do poniedziałku chyba jajo zniosę..

reklama
najki - haha, rzeczywiście duży zbieg okoliczności. Ja też robię badania w poniedziałek, więc poproszę o zaciśnięte mocno kciuki :) już nie mogę się doczekać. Jestem z tych osób, co muszę wszystko wiedzieć od razu... Dzisiaj jak czekałam aż wyniki pojawią się w Internecie co minutę stronę odświeżałam! ;) Czy to Twój pierwszy transfer? Przepraszam, ale nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich postów, choć info pewnie o tym jest... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry