• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?

Dziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?
A robisz testy owu? Ja się opierałam na testach i USG. Luteinę zaczęłam brać 2 dni po pozytywnym teście owulacyjnym.

reklama
U mnie było właśnie tak że nie wiedziałam kiedy pękł a jednak transfer się odbył ;) nic się nie martw, lekarz na USG wszystko dobrze widzi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry