sarenkamala
Fanka BB :)
Zdaje Ci sięTytuł doktora zrobiłam już na uniwersytecie Googlenie mogę się doczekać pierwszej wizyty, na pewno dam Wam znać po
![]()
Ja jestem dopiero początkującym praktykantem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdaje Ci sięTytuł doktora zrobiłam już na uniwersytecie Googlenie mogę się doczekać pierwszej wizyty, na pewno dam Wam znać po
![]()
Dziewczyny trzymajcie
Za 10 min mam wizytę odnośnie transferu mojego kropka![]()
ja rownież się ujawnie
na środe mam zaplanowaną punkcje- trzymajcie kciuki!
Haniu moim zdaniem luz bo jest dobrze wymaga regularnej kontroli ale nie specjalnego leczenia nawet w ciąży. Dbaj o WasDziewczyny mam wynik posiewu. Wiecie co oznacza? Napisałam do lekarza ale dzisiaj sobota więc nie wiem czy odp..
Wynik: <10^3CFU/ml-nieznamienna
Hmm...
Czekam czekam czekam i kciukasy trzymam.Dziewczyny trzymajcie
Za 10 min mam wizytę odnośnie transferu mojego kropka![]()
A robisz testy owu? Ja się opierałam na testach i USG. Luteinę zaczęłam brać 2 dni po pozytywnym teście owulacyjnym.Dziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?
U mnie było właśnie tak że nie wiedziałam kiedy pękł a jednak transfer się odbyłDziewczyny mam mieć transfer na naruralnej owu. Dziś monitoring pęcherzyk mega duzy ale jescze nie pękł. W pon mam znów mojitoring ale przyjmiemy ze w niedziele pękł jak go w poniedziałek nie będzie. Ale teoretycznie może tez dzisiaj i sie tego jutro nie dowiem. Czy taki jeden dzień w ta czy w tą nie popsuje mi endo ani zagnieżdżenia? Kiedy na naturalnej zaczynaliście brać leki i jakie?