reklama

kurczaczek_1
Aktywna w BB
Dziewczyny, odebrałam swoje wyniki z krwi i moczu. Mam bardzo dużo bakterii w moczu, wizyta dopiero za tydzień - niepokoję się. 
Miałyście może tak, jaka była reakcja lekarza. Podpowiedzcie coś

Miałyście może tak, jaka była reakcja lekarza. Podpowiedzcie coś
Witam WSZYSTKIE kwietniowe MAMUSIE  Mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona
 Mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona  )) termin mam na 7 kwietnia. Jestem już mamą kwietniowego Oliwerka z 2013. Mam nadzieję, że będę mogła u Was zagościć aż do szczęśliwego porodu
)) termin mam na 7 kwietnia. Jestem już mamą kwietniowego Oliwerka z 2013. Mam nadzieję, że będę mogła u Was zagościć aż do szczęśliwego porodu  Byłam już na dwóch wizytach na których ciąza została potwierdzona i nawet dostałam zdj z miniaturową istotką
 Byłam już na dwóch wizytach na których ciąza została potwierdzona i nawet dostałam zdj z miniaturową istotką  Razem z partnerem baaardzo się cieszymy, chcieliśmy aby nie była zbyt duża różnica wiekowa a i też chcieliśmy aby były z jednego miesiąca
 Razem z partnerem baaardzo się cieszymy, chcieliśmy aby nie była zbyt duża różnica wiekowa a i też chcieliśmy aby były z jednego miesiąca  i się udało
 i się udało  O ciąży oprócz nas wie tylko moja przyjaciółka. Te nasze dwie kreseczki są meeega wyczekane
 O ciąży oprócz nas wie tylko moja przyjaciółka. Te nasze dwie kreseczki są meeega wyczekane  z niecierpliwości zrobiła chyba z 8 testów
 z niecierpliwości zrobiła chyba z 8 testów  ))) Ale się rozpisałam
))) Ale się rozpisałam  a co do samopoczucia tooo mdli strasznie i spaccccccc mogłabym cały dzień ://// Na samą myśl o jedzeniu telepię się ale głodna jestem
 a co do samopoczucia tooo mdli strasznie i spaccccccc mogłabym cały dzień ://// Na samą myśl o jedzeniu telepię się ale głodna jestem  Dobra już kończę
 Dobra już kończę  Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie
 Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie 

Karolina1987W
Fanka BB :)
kurczaczek ja bym zrobila badanie ponownie. Próbka mogla zostac zanieczyszczona, nie martw sie 
Witam nowe Kwietniowki

Witam nowe Kwietniowki
reklama