reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
dzień dobry
no wstałam w końcu.
Wczoraj miałam kolejny męczący dzień:-)
Byłam z psiapsiułą oglądać wózki. Ale to męczące i zajęło to nam prawie4 godziny. Jak dotarłam do domu, zjadłam coś i poszłam spać. Obudziłam się tylko na trochę jak przyszedł W. dostał obiadek, buziaki no i dalej poszłam spać
No ale mamy już swoje typy. Głównie z peg-perego, bo są w miarę lekkie, dobrze się nimi manewruje.
Strasznie mi się podobają wózki z dużymi gondolami, ale ze względu na to, że często będę musiała dźwigać wózek takie ciężkie odpadają.
Ta i najlepsze, bo wczoraj w tym sklepie oglądając te wózki jedna pani tak bardzo ładnie nas obsługiwała, a my tylko kupiłyśmy na końcu krem na rozstępy i zabrałyśmy całe mnóstwo ulotek. Biedna jak by wiedziała, że my i tak nie kupimy tam wózka tylko poszłyśmy je pooglądać, by potem wiedzieć czego szukać na allegro;-)
no wstałam w końcu.
Wczoraj miałam kolejny męczący dzień:-)
Byłam z psiapsiułą oglądać wózki. Ale to męczące i zajęło to nam prawie4 godziny. Jak dotarłam do domu, zjadłam coś i poszłam spać. Obudziłam się tylko na trochę jak przyszedł W. dostał obiadek, buziaki no i dalej poszłam spać

No ale mamy już swoje typy. Głównie z peg-perego, bo są w miarę lekkie, dobrze się nimi manewruje.
Strasznie mi się podobają wózki z dużymi gondolami, ale ze względu na to, że często będę musiała dźwigać wózek takie ciężkie odpadają.
Ta i najlepsze, bo wczoraj w tym sklepie oglądając te wózki jedna pani tak bardzo ładnie nas obsługiwała, a my tylko kupiłyśmy na końcu krem na rozstępy i zabrałyśmy całe mnóstwo ulotek. Biedna jak by wiedziała, że my i tak nie kupimy tam wózka tylko poszłyśmy je pooglądać, by potem wiedzieć czego szukać na allegro;-)
masiek
Mamy kwietniowe'08
Cześć nie ma żadnej do pogaduch? uuuuuuuuuu.....
:-)ja jestem

Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Hej dziewczynki :-) Ostatnio mam problem z internetem... Coś na linii i nie mogą się paskudztwa pozbyć
więc nie było mnie kilka dni na forum. Co chwilę za to sprawdzałam, czy już może podłączyli, ale nie :-( A dzisiaj włączam i.......... JEST i od razu oczywiście na BB zaglądam
:-) Mam nadzieję, że już rozwiązali problem i więcej nie wyłączą !!!
Dziękuję za wszystkie miłe słówka. Czuję się już lepiej, ale mam tak jak Lady... Skurcze w dole brzuszka :-( i bardzo się boję, że z moją dzidzią będzie coś nie tak :-( Po tym co przeszłam trochę zmieniło mi się myślenie :-( Boję się strasznie o tą moją kruszynkę. A niby w drugim trymestrze już znacznie spada ryzyko, a jednak... Aj dziewczynki :-( Już bym chciała, żeby był kwiecień.
Poza tym to wszystko ok. Zaraz nadrobię zaległości i odpiszę do każdej z osobna :-) Stęskniłam się za Wami !!!! Na prawdę dobrze Was mieć !!!!
Pozdrawiam

Dziękuję za wszystkie miłe słówka. Czuję się już lepiej, ale mam tak jak Lady... Skurcze w dole brzuszka :-( i bardzo się boję, że z moją dzidzią będzie coś nie tak :-( Po tym co przeszłam trochę zmieniło mi się myślenie :-( Boję się strasznie o tą moją kruszynkę. A niby w drugim trymestrze już znacznie spada ryzyko, a jednak... Aj dziewczynki :-( Już bym chciała, żeby był kwiecień.
Poza tym to wszystko ok. Zaraz nadrobię zaległości i odpiszę do każdej z osobna :-) Stęskniłam się za Wami !!!! Na prawdę dobrze Was mieć !!!!
Pozdrawiam

ka32sia
Mamusia z piekła rodem
CZESC dziewczynki ,widze ze nasza zguba sie odnalazla super ze juz jestes SILKA,u mnie wzystko ok zalegam w lozeczku. Mezus na ta okolicznosc wzial wolne i tez siedzi w domku ,mowi ze musi mnie pilnowac abym lezala ,bo ja taka nie spokojna dusza jestm i jak tylko lepiej sie poczulam to juz w wir prac domowych chcialam uderzyc:-):-)LADY LAJAL jak twoje samopoczucie po zawirowanich rodzinnych , mysle ze dajesz rade i zbytnio sie nie przejmujesz;-)dbaj o siebie i o swoje malenstwob:-)Piszcie dziewczyny co u was slychac....buzka
Silka
nnnnn
Ostatnia edycja:
Silka
nnnnn
Ostatnia edycja:
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Tak SILKA ja tez mam koszmary dziwaczne ale to chyba normalne , tak jak normalna rzecza jest to ze mamy problem ze znalezieniem odp. pozycji do zasypiania, ja tez spie z noga podkurczona a jak sie poloze na plecach to mam wrazenie jakby moje malenstwo nie moglo oddychac
juz mnie to meczy stasznie, a to nawet nie polmetek naszej ciazy ,mam dosyc juz chodzenia ciazy, zreszta samo chodzenie w ciazy nigdy nie sprawialo mi przyjemnosci , za bardzo jestem niecierpliwa- juz chcialam zajsc w ciaze ( a tu piec miesiecy trzeba bylo probowac )i zlosc mnie ogarniala teraz jak juz jestem w ciazy to juz bym chciala wszytsko dla maluszka nie mowiac JUZ o samym maluszku ... moj maz mowi ze zwariowac idzie

masiek
Mamy kwietniowe'08
To znowu ja.
Siedzę sobie sama w domku i sama nie wiem co mam robić. Już pies nie chce ze mną gadać. Chyba czuję jaka robie się nerwowa. Myślałam, że sobie pośpię, ale tak jak wam i mi śnią się okropne sny. Wstałam i oczywiście ciągle myślę o jutrzejszych badaniach. Niby się cieszę, że zobaczę bąbla, ale strasznie boję się, że będzie coś nie tak.
Siedzę sobie sama w domku i sama nie wiem co mam robić. Już pies nie chce ze mną gadać. Chyba czuję jaka robie się nerwowa. Myślałam, że sobie pośpię, ale tak jak wam i mi śnią się okropne sny. Wstałam i oczywiście ciągle myślę o jutrzejszych badaniach. Niby się cieszę, że zobaczę bąbla, ale strasznie boję się, że będzie coś nie tak.
reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Masiek Ty sie nic nie martw wszystko bedzie ok z twoim babelkiem ,zazwyczaj boimy sie tego co sie nigdy nie wydarz lub nie stanie
i potrafimy sobie naklasc do glowy nie samowitych rzeczy, ja jestem specjalistka od ukaladania tragedii ale nic pracuje nad ty aby to zmienic

moze sie nie wykoncze nerwowo