reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Pan Leon jak mi przypieprzył przed chwilą w pęcherz, tom musiała biegiem do toalety. Wariat normalnie. A wiecie wczoraj wieczorem jak byłam już w łóżku to buszował przy jelitach a potem tak jakby przy żołądku no i zrobiłam się po tym głodna.
W ogóle ostatnio mam masakryczny ciąg do jedzenia. Jak zacznę jeść, to przestać nie mogę. Wczoraj po południu poszło tortelini z masełkiem, kiełbaski z keczupem, mandarynki, kaszka manna, czekolada, cztery bułki i paczka wafelków:-p

Kachurek ja chcę już kwiecień bo nie wiem jak ja wytrzymam w domu tyle. Oszaleję. Wiem, że to dla Leona, ciągle to sobie powtarzam.
Obsługi dzieci się nie boję bo i w rodzinie dużo tego i opiekunką byłam. Mnie najbardziej przeraża ta dożywotnia odpowiedzialność za tego człowieka. No niby jak staje się dorosły sam za siebie odpowiada, ale wiadomo, jako matka już do końca życia będę martwić się o tego człowieka.
No i myśl, że my jako rodzice będziemy bo kształtować. Wiecie, że pierwszy rok życia pod tym kątem jest bardzo ważny. Pierwszy rok, to nie tylko nauka siadania, chodzenia itp. To już w pierwszych miesiącach życia zaczynamy wywierać wpływ na psychikę dziecka.

reklama
Witam dziewczyny po tygodniowej nieobecnosci na forum.. ;-):-)wczoraj wrocilam z Polski, zrobilam usg , badania i wszytko jest ok z moim synkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:do tej pory jeszcze nie wierze ze to chlopak ale widzialam jajka :-):-).Maly wazy 471g i z usg mamy termin na 3 kwietnia . A teraz lece poczytac co naskrobalyscie.;-)

O kurczę w końcu udało mi się wkleić ten suwaczek ale żem siebie dumna ;-):-D

KA32SIU to super że z dzidzią wszystko ok i fajnie,że się odezwałaś...

Kasiu gratuluje chłopca! Mąż musi sie bardzo cieszyć bo z tego co pamietam u Was są same kobitki łącznie z suczką!:-D

Kasiu gratuluje chłopca! Mąż musi sie bardzo cieszyć bo z tego co pamietam u Was są same kobitki łącznie z suczką!:-D
:-)Kucharek moj maz przebil wszystkich przez chwile stal i wygladal jak nieprzytomny a pozniej plakal jak dziecko ze szczescia .......w sumie to zesmy plakali obydwoje ...ehhhh to sie nazywa fartttttt.....a po wizycie u lekarza bylismy u mojego taty i obydwaj mezczyzni mojego zycia ( moj tatus to swietny facet kocham go prawie tak mocno jak mojego malza:-D) ukladali plany co beda robic z moim synkiem ....a jak tak siedzialam z boku i im sie przygladalam ...a oni byli tacy rozmarzeni.No nic co tu duzo gadac szczesliiiiiiiiiiiiwaaaaa jestem.....................

Kasiu moje gratulacje :tak::-D

no to mamy straszny wysyp chłopców:-D ja juz jutro ide z mężusiem na usg 4d i mam nadzieje że też poznamy płeć dzidziolka, i zobaczymy czy moje przeczucia się sprawdzą:rofl2:

Siemka wlasnie odebralam moje wyniki z cytomegali, czy ktos umie interpretowac? Bardzo prosze, bede wdzieczna:-):-(
IgM - ujemny, IgG 61,0

WItam jestem zmęczona z leksza dziś musiałm isć dziś do pracy jeszcze ja do domu przynieść a dawno się tak skupiać niemusialam :-D

My jutro mamy wizyte troszku się denerwuję ale to chyba normalne...

Katja a no jesteś po cytomegali czyli masz pc na nią ;-)

reklama
hej dziewczynki
SILA witaj ponownie...
ja jutro rano mam porobić podstawowe badania plus toxoplaz plus sód i potas bp lekarka stwierdziła dziś że kołatania to z tego powodu też:dry: więc idę dzielnie a jak wszystko ok to mnie położy na parę dni do szpitala:confused: oby nie ale czasami lepiej to zrobić dla didzi nie???:tak:
A mój szkrabek kopie ale czemu w pęcherz tak intensywnie????

Do góry