reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzieki wszystkim za odpowiedzi o cytomegali, a jeszcze dzis obrzydliwe sny. A faceci jak to faceci, czasami czlowiek nie ma na nich slow. Ciekawe czy oni tak sie martwia o te nasze fasolki w brzuszkach, czy tylko udaja, ja nie mam czasami juz na to sily. Jeszcze raz dzieki.

reklama
Kachurku tylko z a dużo się nie złość bo Iwo będzie nerwowy;-)
A faceci tak mają, że co jakiś czas muszą po wkurzać.

A mnie dzisiaj znowu dopadł ogromny apetyt, od kiedy wstałam jem i jem. I ciągle czuję, że zjadła bym cosik jeszcze:-p Chyba się kopnę na spacerek z psem i po drodze kupię jakieś warzywa:-p
Przed chwilą zjadłam cały słoik dżemu brzoskwiniowego, tak po prostu łyżeczką:happy2:

Hej Kwietnióweczki !!!!

Ja właśnie wróciłam z dwugodzinnego spacerku i jestem skonana :szok: Ale kilometrów to ja narobiłam dzisiaj chyba z 10 :szok:

Masiek, dziewczynki chowają się na pewno u Lajli i Renatki :-) Z Adunią jest problem... Wczoraj z fusów Jej wróżyłam ( bo kula u kuriera zaginęła ) i nic nie wyszło :-p

Kachurku, tylko spokój może Nas uratować :tak: Ja też czasem sprzeczam się z moim Piotrkiem i to tak, że mam ochotę Go udusić, ale zaraz się godzimy i jest super ;-) U Was też tak pewnie będzie !!

A teraz kładę się troszkę odpocząć :-)
Buźki !!

Czesc dziewczyny, dzieki za gratulacje
U mnie zimno ale pocieszam sie tym ze w Polsce jeszcze zimniej ,
zaraz sie ubieram i ide na zakupki bo musze jakis obiad sknocic dla mojej glodnej braci ktora sie zwali po 16 do domku.
Kachurku nie zlosc sie za wiele bo szkoda maluszka
Katja ja tez robilam badanai w kierunku cytomegali nawet nie wiem co to jest... moze ktoras z was mi powie???czekam na wyniki .
Masiek dobrze ze masz przymus wychodzenia na dwor .. ja swoja suke wypuszczam do ogrodu i przez to malo sie ruszam a to nie dobrze.

No to ja zaraz wyciągnę karty i Aduni powróżę zobaczymy co powiedzą;-)

Spacery takie spokojne nie, żadne szalone zalecił mi pan kardiolog by dotlenić serducho i trochę się rozruszać. A że mam psię, to ona na tym korzysta, a ja chodzę w miarę regularnie. No i często dotleniam się dzięki niej śmiejąc, bo psiaki potrafią być bardzo zabawne. W andrzejki przyjechały do nas razem z psiapsiółami jedna mopsiczka (ulubina koleżanka mojej mopsi) i buldożyca francuska jeżu ile śmiechu jak one rozrabiają. Na mini-mini (tym kanale z bajkami dla najmłodszych) leciała kreskówka o czerwonym psie jeżu jak mopsiki na niego szczekały a potem szukały go pod komodą:-D:-D

Dzięki dziewczyny za pocieszenie.Pewnie sie pogodzimy kiedyś ale niestety plomba do naprawy. Ja jako klasyczny zębolog panicznie się boję dentysty i będę musiałam jechać do mojej mamy tez dentystki z tym ząbkiem. Chyba żaden inny dentysta by mnie nie przyjął bo tak się wydzieram na fotelu a o znieczuleniu nie ma mowy bo jak widze igłę to mi się słabo robi. A mama mnie przyjmuje kiedy w promieniu kilometra nie ma żadnego pacjenta żebym go nie wystraszyła. Z ciekawostek to jakiś rok temu sama zrobiłam sobie plombę bo nie miałam kiedy jechać do rodzinki (to ponad 3oo km), a bałam się isć gdzie indziej. A znajoma chirurgiczka sama wyrwała sobie 2 ósemki. No na taki wyczyn bym się nie porwała. Co dziwne jak stoję po drugiej stronie fotela to mogę dawać zastrzyki i rwać i wiercić i mnie to nie rusza. Ale mam za to dużo zrozumienia dla lęków pacjentów.:-)
A teraz na pocieszenie wstawiłam cały gar warzyw do ugotowania na sałatkę. Ale mam problem jakie mięso jeść : na warmii straszą ptasia grypą więc drobiu się trochę boję, wołowiny nie powinnam bo mam podejrzenie uczulenia na białka krowie (w związku z tym swędzeniem), a wieprzowiny w ciąży za dużo sie nie powinno. A nie miałabym sumienia zjeść np. małego puszystego króliczka!:sorry2:

Witam sie:-)

No dzisiaj pogoda u nas nie ciekawa to fakt, ale sa supermarkety to tam slonca nie potrzeba;-), my bylismy w IKEA poogladac i tyyyle fajowych rzeczy znalazlam, ale wyszlam tylko z bombkami i swieczkami:-D, no kupilismy jeszcze taki maly namiocik dzieciaczkom to przynajmiej kolder nie beda rozciagac zeby sie bawic:-):-D:szok:

Kachurek no z tym kroliczkiem to rzeczywiscie jakos tak nie do konsumpcji:-D ale mysle ze chyba nie ma duzego zagrozenia to ptasia grypa skoro ginie w 70 stopniach, no ja sie tym pocieszam bo nie wiadomo kiedy te ptaszyska na wyspy przyleca za zajeciem:-D:-D:-D

Tak Ada dzwon do kuriera bo bedziesz wspolwinna jak sie okaze ze kolejnego "admirala z armata" na swiat wydam:-D:-D;-);-):-D:-D

Buziole

:-)hehe Renata cos mi sie wydaje ze kwiecien to miesiac w ktorym przewazac beda sami faceci ,,admiralowie z armata ,,
Renata nie wiedzialm ze w Angli macie Ikee kurcze jak ja lubie ten styl i te duperelki z Ikei:tak:w Irladii chyba nie m Ikei , przynajmniej ja nic nie slyszalam ale i Angielskiej tez nic nie slyszalm musze pogrzebac w necie:tak:
Kucharek nie wiedzialm ze jestes stomatologiem :-)fajnie jeszcze nam na forum potrzebna jakas ginka i pediatra i jestesmy ustawione informacyjnie:tak::-D:tak::-D
Zmykam do kuchni bo wlasnie pieke chlebek gdyz moj tatus obdarzyl mnie maszyna do pieczenia chleba:-Dwczoraj upieklam na probe jeden bochenek i ta moja glodna brac zjadla go jeszce goracego w 5 minut ... dzis mam w planie 3 bochenki:-Dkiss ciezarowki.

Czesc dziewczyny .Ja to mam pecha nie ma co ale juz pisze o co chodzi, w piatek zaczl bolec mnie zab wiec poszlam do dentysty zobaczyc co jest bo ten zab byl juz leczony prawie 2 lata temu.Dentystka musiala zrobic zdjecie i wyszlo ze zrobila sie mala infekcja i trzeba leczyc kanalowo wiec mi go zatrula ale zab dalej bolal jak cholera ,poszlam jeszcze raz do niej a ona mi wyciagnela ta trutke i wlozyla inna i mowi ze jak za godzine nie przestanie to zab trzeba usunac bo widocznie jest jakas bakteria co sie nie da zatruc.Niestety po godzinie musialam wyrwac zeba :sad:,dzis juz wtorek a mnie ta rana dalej boli i obok jeszcze zeby,mowie wam szkoda gadac.Wczoraj byla u niej na czyszczeniu tej rany i jeszcze jutro mam isc bo antybiotyku nie moge na to cholerstwo wziac:no:tylko czasami jak juz nie moge zwytrzymac to biore cos przeciwbolowe takze u mnie jak narazie to beznadzieja.Trzymajcie sie dziewczyny;-)zdrowo

reklama
Do góry