Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to już się boje!A co Wy mamuśki? nie pościcie dzisiaj??? :-) Teściowa podrzuciła mi do pracy zupę rybną i zaznaczyła, że to powinien być mój jedyny dziś syty posiłek! Syty!! jak?... po zupie ?? i to jeszcze rybnej

ja miałam przyjemność zajmować sie takimi bobaskami zaraz po powrocie ze szpitala mojej bratowej. raz dziewcz. raz chłopcz. wiec wprawe już mam, kompac tez kompałam , najbardziej tylko bałam sie ubierania maluszka bo to takie delikatne a te ciuszki nie zawsze tak sprytnie dadza sie włożyć....aaaa i gratuluję maluszka w rodzinie :-)ja też nie widziałam nigdy takiego maleńkiego dzidzia- takie 3 tygodniowe to najmniejsze. A jak sobie pomyślę że będę musiała takiego malca nakarmić, przewinąć i o zgrozo- wykąpaćto już się boje!

Od 12:00 jestem ciotką małej Wiktorii, no może nie tak małej bo 3950 waży :-) Wybieram się po pracy obejrzeć to maleństwo :-) i przy okazji zerknę jak sale wyglądają w szpitalu, aczkolwiek w tym nie bedę rodzić, ale nie zaszkodzi. Pierwszy raz będę widzieć noworodka
gratulacje!!! my widzielismy ostatnio nasza nowa sasiadke Ingusię która ma tydzien, przespala cala wizyte i nie widzialam nawet jakie ma oczkaOd 12:00 jestem ciotką małej Wiktorii, no może nie tak małej bo 3950 waży :-) Wybieram się po pracy obejrzeć to maleństwo :-) i przy okazji zerknę jak sale wyglądają w szpitalu, aczkolwiek w tym nie bedę rodzić, ale nie zaszkodzi. Pierwszy raz będę widzieć noworodka
mniam mniamGratulacje dla cioteczki
Ja za 20 minut wychodze... na uczelnie. Trzymajcie kciuki zebym wysiedziala na zajeciachJeszcze tylko zjem zapiekanke ze szpinakiem, ktora wlasnie konczy sie piec :-):-):-):-)

ja też tam zaglądałam i tak samo się przeraziłam,......za szybko ten czas leci , za szybko.....
dziewczyny które już rodziły..... czy ten POŁÓG jest naprawde taki straszny? czy naprawde ciągle leją sie hektolitry i nie można siedziec na pupci ?to naprawdę jest takie straszne? bo dla mnie to teraz jest gorsze niz sam porod jak sobie pomysle....po co ja te mega podpaski i podkłady kupowałam już....
![]()