Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
acha:-) nie skumalam tego, myslalam ze ty sie wybierasz na jakis casting:-)
dziewczyny co do tego prania, to ja dzis popralam pare dziecinnych rzeczy w jelpie i dalam tez plynu do plukania lenor sensitiv, ale kurcze tak intensywny zapach ze szok, cala piwnica pachnie chyba jeszcze bardziej niz jak swoje ciuchy piore..nie wiem czy tego jeszcze raz nie wyprac jakos bez proszku i plynu??
acha:-) nie skumalam tego, myslalam ze ty sie wybierasz na jakis casting:-)
dziewczyny co do tego prania, to ja dzis popralam pare dziecinnych rzeczy w jelpie i dalam tez plynu do plukania lenor sensitiv, ale kurcze tak intensywny zapach ze szok, cala piwnica pachnie chyba jeszcze bardziej niz jak swoje ciuchy piore..nie wiem czy tego jeszcze raz nie wyprac jakos bez proszku i plynu??
Moze wrzuc to jeszcze raz do pralki na samo plukanie BEZ PLYNU i jak sie skonczy plukac to sprawdz na wech czy jest lepiej - jesli nie to najwyzej wyplucz jeszcze raz... sadze, ze wiecej niz dwa plukania nie beda potrzebne...wszystko w 90 prałąs??? ja np welurowe pajacyki bałam sie prac w takiej temp. i prałam w 60....

Od 12:00 jestem ciotką małej Wiktorii, no może nie tak małej bo 3950 waży :-) Wybieram się po pracy obejrzeć to maleństwo :-) i przy okazji zerknę jak sale wyglądają w szpitalu, aczkolwiek w tym nie bedę rodzić, ale nie zaszkodzi. Pierwszy raz będę widzieć noworodka