kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kurcze zerknelam do tych marcówek 10 jest rozpakowanych a to polowa lutego 
ciekawe czy u nas tez za miesiac bedzie taki wynik

ciekawe czy u nas tez za miesiac bedzie taki wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czyli tak jak myślałam
jak miałam okres to mnie to strasznie denerwowało i tylko czekałam aż się skonczy a tu tyle tygodni i to 1000x razy gorzej![]()
rany jak ja już bym chciała miec to wszystko za sobą...z dnia na dzień boję sie coraz bardziej.....![]()
a własnie nie mozna poprosic o jakies leki przeciwbólowe? nie ma czegoś takiego ?
kurdę to ja jestem jakaś dziwna chyba, bo póki co to się nie boję, a to dlatego, że nie wiem co mnie czeka i tak mam, jak nie wiem co jak wygląda i jak boli to mnie to nie przeraża do póki sama tego niedoświadczam.

czyli tak jak myślałam
jak miałam okres to mnie to strasznie denerwowało i tylko czekałam aż się skonczy a tu tyle tygodni i to 1000x razy gorzej![]()
rany jak ja już bym chciała miec to wszystko za sobą...z dnia na dzień boję sie coraz bardziej.....![]()

my dzisiaj dostalismy ubranka...takie malutkie ach![]()
oj no no nie ładnieno to mnie przestraszylas na dobre, a ja i tak jak o tym wszystkim mysle, to gesiej skorki dostajenie jestes dziwna, ja przed pierwszym porodem tez się nie bałam, bo w zasadzie nie wiedziałam czego..![]()