Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O i jestem ciekawa jak tam z wami sytuacja wygląda znaczy z waszymi wagami:-) Ile przytyłyście ?
Z początku ciąży trochę zrzuciłąm bo mnie wymioty męczyło, ale od 4 mca jakoś w górę i w górę...ale wszystko poszło mi w brzuchol:-)
(przez 4 mce )
,a w drugiej wersji 12kwiatuszek.pregnet Jezu jak bym siebie widziała!!!Ja mam teściową pod sobą ale i tak mi nie pomaga bo cały dzień zajęta jest swoimi sprawami i wychodzi z założenia że to nie jej dzieci więc nie ma obowiązku pilnować :-(
Ale co tam mój ADHD-owiec pobije mnie trochę pogryzie ,poszczypie porozwala zabawki ,porzuca klockami ,pogrzebie w nocniku z siusikami (na szczęscie nie ma zwyczaju robić tego z kupom!!).A ja siedze i niewiem co mam poradzić na te jego zachowanie nawet jak krzyknę to nic nie da !!
Jestem coraz bardziej załamana bo nie mogę sobie z nim poradzić w tym stanie i nie chce się denerwować.
Witajcie.
Nie mam sily nadrobic 10stron...Mam nadzieje,ze macie sie dobrze.Czytalam tylko o Was na "u lekarze".Bedzie lepiej.
Ja jestem zmeczona strasznie,nie wiem co sie dzieje,juz kolejny dzien z kolei przesypiam...nie daje rady dojsc do siebie,nie mowiac o moich problemach zoladkowych i skurczach :-(
Dzis maz podjechal kupic pare rzeczy dla nas(w sensie dla mnie po porodzie i dla malenkiej,co brakowalo) i mnie uszczesliwil,bo znalazl pieluszki wielorazowe-wygladaja jak jednorazowki i sa bardziej praktyczne niz tetrowe.Wzial jeden maly zestaw na probe,jak sie "spodoba",to zamiast zwyczajnych prezentow na "baby shower post partum"- w postaci ubranek,czy zabawek(bo to juz wszystko mamy),powiemy znajomym i rodzinie o tych pieluszkach(bo nie sa dosc tanie-jak i wszystko tutaj):
![]()
A teraz koncze,bo nie daje nawet przed laptopem siedziec :-( Ide sie "nacpac" rozkurczowych i ponownie na plasko polozyc.
Buziaki!

ostatnio to było 64-65 kg czyli 15+