kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja miałam 62 kg a zbliżam się do 79 kg !!!!
to 17 kg na plus
to 17 kg na plus
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniash ja na plusie nic,a mam na minusie 7,5kg
Aniam co do pieluch zgadzam sie z Toba,ze nie na pierwszy msc,dlatego mamy i tetrowe i jednorazowki...ale potem ;-)

Do tetry możesz sobie nabyć jakiś fajny otulacz![]()
karola, czy ty jeszcze nie wyczerpałaś zapasów nerwów i bólu???:-) miało być już tylko lepiej
Ja równe 19 kilo przytyłam od lipca...ale głównie w brzuchol poszło:-) teraz ze względu na stan moich żył muszę się ciut pilnować-zastrzyki,nogi w górze,maści i jak najmniej dodatkowych kg
Boooli mnie bardzo pod prawym żebrem i tak pośrodku(okolice żołądka?przepony???).dosłownie jakby nie moje ciało w tych miejscach...ale kopniaki czuję po bokach raczej,a nie tutaj w górze...aaaaaaaaaaaa i jeszcze zdrętwiałe opuszki palców rąk,już kiedyś o tym pisałam...okropne uczucie.magnez i potas w normie,a w palcach brak czucia.ginekolog kazał iść do neurologa...terminy na nfz są śmiesznie odległe...może jakoś dotrwam do kwietnia.dość mam już tych przychodni,kolejek i lekarzy...
Masz może link do otulaczy? Jak to wygląda?
Dziękuję - fajne to to;-)
Mam wrażenie że Aniam chodziło o coś takiego jak na tej aukcji Majtki do PIELUCH TETROWYCH z ceratką / KOLOR (902051509) - Aukcje internetowe Allegro