• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja bardo chce wiedzieć choc nie wiem czy sie dowiem ale bardzo czekam na synka mam juz dla niego imie :-) (Kacperek). Zostało mi nie wiele to juz nie długo nie czuje strachu przed tym dniem tylko nie mogę już sie doczekac :) małego szkraba . Najwazniejsze zeby było zdrowe :)

reklama
Witam
Co do znajomości płci to ja dopiero od mniej więcej tygodnia jestem na 100%pewna że będzie dziewczyna, bo niby na połówkowym mówił że dziewucha ale sam nie był do końca pewny. Na wszelki wypadek z mężem kupowaliśmy ubranka w neutralnych kolorach :-) No i się mój małżonek ucieszył żę dziewczyna bo mieliśmy wymyślone juz imię a na chłopaka nie mieliśmy pomysłu :-)
A co do seksu to u mnie tez jakoś tak ostatnio nic, bo moje Kochanie bał się że wywoła za wcześnie a tu jeszcze umowa o kredyt na mieszkanie nie podpisana, a jakbym urodziła za wcześnie to dochody na 3 trzeba dzielić i wtedy by nam nie przyznali :-) Ale na szczęście dziś idziemy podpisać umowę,pewnie za tydzień Notariusz i nadgonimy zaległości :-)

A teraz zaległości:
e.salamandra z tym moim tyciem to było tak. Zaszłam w ciążę mają 76kg (a jestem niska więc i okrąglutka) potem do 25tyg ciąży przytyło mi się do 81kg ale wtedy mi wykryli cukrzycę ciążową i musiałam przejść na dietę i zaczełam chudnąć (za to wyniki krwi mi bardzo podskoczyły) a teraz od 8 miesiąca powoli nadrabiam i mam teraz 78kg. Czyli w sumie od początku przytyłam 2kg,nie? :-)

No dobra, uciekam sie szykowac i jadę podpisać umowę a potem na zakupy. A znając mnie to umowę na 30lat podpiszę w 10min a bluzkę będę wybierać godzinę :-D
Nie ma to jak być zdecydowana babą :-)

Ba u mnie też piękne słonko ale chyba nie az tak ciepło jak u ciebie... niestety dla mnie choć mam dzisiaj powera do pracy to dłuższe stanie czy chodzenie nie dla mnie... zresztą teraz siedziałam przy prasowaniu pieluch i juz mi tyłek i noga zdrętwiały do tego zaczyna mnie bolec kręgosłup i pika mnie tam w dole... także na dzisiaj już stopuje z praca... teraz pozycja horyzontalna :-D

a w Białymstoku pogoda przechlapana cały czas kropi deszcz jest pochmurno i smutno więc Ba proszę o przesłanie troszkę tego włoskiego słoneczka chociaż odrobinkę plissssssssss

Mąż wrócił dzisiaj wyjątkowo wcześnie do domku bo od 20 minut już jest a tak to wraca o 17... i już leże w łóżku z lapkiem ... ale wcześniej zdążyłam zacząć robić ciacho...teraz czekam aż się ładnie margaryna rozpusci... potem tylko mikser i do piekarnika... będzie murzynek...dobrze że mąż już w domu to będe leżeć i go wykorzystywać...

Pogoda u nas dziś przecudna- wiosna za progiem, przynajmniej we Wro :-D
Z asystentki będą 'ludzie i pożytek' więc spokojnie mogę iść na wolne :-D:-D:-D
Z jedzeniem nadal kiepsko :wściekła/y: jogurty mogę- naturalne, ale mam obawy, że w końcu mi obrzydną :-(

Teściowa w tej chwili mnie poinformowała, że szwagier postanowił się wreszcie ożenic i był zaklepać termin na ślub -24 kwiecień. To sobie wybrał datę... Mogę zacząć rodzić na weselu lub być już uziemiona

reklama
Aniaz a próbowałaś do naturalnego dodaać banana i zmiksować? Ja tak pije go właśnie. na dokładkę dosypuje jeszcze cukru wanilinowego...

e.salamandra ... brak słów... wyskoczył jak filip z konopii... i co pewnie jeszcze sie obrazi jak nie przyjdziesz co?? Swoją drogą to chyba tylko cywilny bierze tak?

Adriannaa czyli termin masz na 3-go tak?

U mnie ciacho już w piekarniku i leże bo cos mnie zaczyna wszytko boleć... ciekawe czemu :-p ale teraz już grzeczna bedę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry