reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Kwietniówki,

to dziś dzień z Ba !!!!

Ba ale Ty nam dostarczasz emocji !!!!! Obyśmy same nie urodziły z podniety :-)

Ale moooooocno trzymamy kciuuuuuuuuuuuki za Was dziewczynki... Bądźcie dzielne !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
BA- BĄDŹ DZIELNA :tak::tak::tak:

Ja wstałam o poranku w celu zaopatrzenia mężula w siuśki, bo przecież nie będę dygać do laboratorium za jednym wynikiem na mocz :-D chciał nie chciał ale poszedł. W nagrodę zrobiłam mu śniadanko i zajęłam się Kubulem zanim odholował go do żłobka (mamy podział: rano mąż z Kubą 'szaleje' po południu ja. Jakaś sprawiedliwość na tym świecie musi być :-p).

Paulka- coś Ty za badania robiła, że to miałao tyle kosztować?????????????

Ooo! Zostało mi 28 dni do terminu! Fajnie!

Co do zakładania wątków o urodzeniu i gratulacjach to po pierwsze myślę żeby zrobiły to moderatorki. W jednym tylko info kto się rozpakował, kiedy (można i o której), jak, co sie urodziło z jaką waga i miarą oraz punkty apgar - ten wątek bez komentarzy, a drugi wątek z smsami (można) i gratulacjami.
Co wy na to? Będzie porzadek bo jak wszystko w jednym to się to pogubi i zamarze

Ba.....kochana, trzymam kciuki za Ciebie i Ness:tak:

Dziewczyny, jak tylko Ba urodzi to mogę założyc nowy wątek:-) i dopóki będę mogła to będę go na bieżąco uzupełniac. Jak zaniemogę to aniam albo któras z Was pomoże;-). Aha chyba katik kiedys pisała cos o MMs, jakby co możecie przesyłac do mnie zdjęcia dzieciaczków a ja wrzuce na stronę;-)

reklama
Wronka na pewno każda chętnie pomoże w razie "W"...
a mms to super pomysł... :-)

aha i pytanie takie techniczne jeszcze... zdjęcia dzieci wrzucimy tutaj na ogólny czy pokażemy je na zamkniętym??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry