To zadna rewelacja bo powinno się robić co miesiąc
ja chodzę prywatnie i robię co 2 miesiące ale to pewnie dlatego że zawsze mam te wyniki rewelacyjne i może lekarz nie widzi potrzeby je często powtarzać
pochwalę się nawet

że moja hemoglobinka wynosi obecnie 12,0 i mieści się w limitach
Paulka
współczuję ale szczerze mówiąc wcale mnie ta sytauacja nie zdziwiła, jestem przyzwyczajona jak to jest z badaniami na NFZ
i tak jestem w głębokim szoku ze dostałaś skierowanie chociaż na jedno toxo

a Twój suwaczek jest według OM czy USG? jaką masz róznicę miedzy tymi terminami? u mnie sie pokrywa
no ja się musze dzisiaj zmierzyć z moim zarostem bo trochę się zapuscilam odkąd przestałam tam sięgać okiem a dzis o 20 mam wizytę u gina i wypadałoby się doprowadzic do porzadnego stanu
nie wiem jeszcze jak to zrobie

mam depilator taki z nakładką podcinającą i golącą więc może tym zaszaleje, oj będą cyrki

a co tam ujrzę? wole nie myśleć
Heh...Myslalam,ze "wypoczne" w nocy pare godzin,bo zapowiedzieli ze sie cos ruszy rano lub i pozniej.
Ale zaczelam miec (na razie) lekkie bole brzucha i "tam na dole".Cos mi sie widzi,ze sporo to jednak potrwa.
Cierpliwosci!
ja myślę że 11 marca będzie na bank datą urodzin Vanesski
ciekawe czy już urodziłaś...
mam takie kłucie w dole, jakby w pochwie - wizyte mam dopiero we wtorek i nie bardzo wiem co z tym zrobić - może któraś z Was ma podobnie??
ja też mam takie kłucie
myślę że to w szyjce macicy mnie kłuje bo się mały tam główką ustawia w kanale rodnym