reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień Doberek:-)

Witam się i sprawdzam oczywiście co z Ba i naszym 1-szym "kwietniowym"Maleństwem ;-) czekamy i kciuki zaciskamy...:-D

A tak a'propos- kto się zajmie założeniem nowej listy urodzonych kwietniowych dzieciaczków???:confused: Bo np marcówki mają taką fajną i szczegółową- data, zdjęcie, waga dzidzi, sposób porodu itp-super...:blink: Przecież nie możemy być gorsze-? :-) Listę kwietniowych Mamuś mamy cudną dzięki Wronce :-) ktoś chętny?;-)

Tymczasem zdrówka życze i spokojnego dnia drogie Brzusie! :tak:

Ja się cieszę bardzo bo dziś mi się kończy 37 tydzień ciąży:szok::-), co oznacza, że moja Dzidzia przestaje być wcześniakiem i staje się donoszoną Córą!!!:szok::-):-):-) Ale jestem dumna, że mi się udało donosić ciążę, mimo tych wszystkich zawiłości bóli brzucha i koszmarnych dolegliwości od jesieni!:-):cool2: Jupiiiii!!!!!:-D
Teraz jeszcze wytrzymać spokojnie do terminu CC za półtora tygodnia i będziemy się witać na świecie ;-)

Miałam nadzieję na posty z gratulacjami dla Ba, a tu jeszcze trochę poczekać trzeba.

Paulka to niewarygodne co piszesz:no:. Żeby zrobienie głupiej morfologii było takim problemem.

U nas noc lepsza, kaszel trochę mniejszy, ale dla odmiany Olę ucho boli, więc dziś znowu do lekarza:-(

Witajcie brzuchatki.Szybciej dziś wstałam żeby zobaczyć co z Ba...małej jeszcze ni ma na swiecie ale właśnie doczytałam że już się zaczęło więc czekamy i modlimy się za Was dziewuszki:-DJessus, bedę teraz siedzieć jak na szpilkach .
Tymczasem idę zjeść sznadanko bo mi w brzuchu tak jeździ straszniasto- a na dodatek Antonio zrobił sobie wprek treningowy z brzucha. Ale mnie dzis w nocy skurcz łydki złapał. OMG- wydarłam się jak szalona w środku nocy że skurcz. Pioter się budzi blady myśli że się zczyna a ja krzycze no łydki skurcz masuj szybko bo boli:-D:-D:-D:-D

Ooooooo!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok: BAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!!!! Jesteśmy z Tobą!!!!! Czekamy na Ness! wszystko będzie dobrze!!!:-D
Aleee suuuper!!!!:-):-):-):-)

Oby poszło szybko i sprawnie!

(No to dziś siedzę tylko na BB! :-D)

To na początek "lada chwila" chyba czas założyć nowy wątek z gratulacjami!- co myślicie-? Żeby uczcić naszą Pierwszą rozpakowaną Kwietnióweczkę ;D

Ostatnia edycja:
Witam się w ten mroźny poranek!

Za oknem wszystko oszronione, brrr, ja chcę wiosnę! Kozaki coraz ciężej nakładać więc kilka razy założyłam już wiosenne botki,ale ulga :)

Ja też wyglądam newsa od Ba.

Maonka zaraziłaś mnie makaronami, wczoraj kupiliśmy takie tęczowe trzykolorowe (czerwono,pomarańczowo, ecri) do sypialni i myślę o kupieniu jeszcze do pokoiku małej, mieszkamy ponad rok, a firanki mieliśmy tylko w salonie i w jadalni, a w pozostałych pokojach tylko rolety. Teraz w sypialni zrobiło się przytulniej i tak romantycznie :)

Zmykam do obowiązków, mam trochę tłumaczeń do zrobienia,ale zaglądać będę może Ba da znać :))))

Ostatnia edycja:
reklama
aż trudno uwierzyć, że to wszystko tak szybko zleciało... co prawda mi jeszcze zostało równe 6 tyg, ale mimo to, nasz czas się zbliża.
Zastanawiam się jak daleko byłabym w polu z przygotowaniami i wogóle z wiedzą gdybym tu nie zaglądała. Tymczasem mamuśki jesteśmy w pełnej gotowości i zawsze jest ta przyjemna świadomość, że możemy wspólnie dzielić się naszymi problemami i doświadczeniami, a każdy poród bedziemy mocno przeżywać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry