Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kwiatuszku, ja tak z innej beczki - czy juz rodzina odpuscila sobie przerabianie Tymka na Mateusza?
Equssska, jak tam u Ciebie? Czemu wyladowalas w szpitalu?

To było okropne, bo była to BARDZO DUŻA ilość krwi, tak jakby skrzepy i do tego odeszły mi wody!!!!! Nie nastarczałam podkładać sobie podpasek. A potem nie wiem co dalej bo mężuś przyszedł z pracy i mnie wybudził:-) Ale to już jest ciągłe myślenie, nawet jak o tym nie rozmawiam ale w głowie PORÓD już cały czas siedzi!! Ja bym chciała tak w przyszłym tyg. :-)

Kwiatuszku, ja tak z innej beczki - czy juz rodzina odpuscila sobie przerabianie Tymka na Mateusza?
ciotki i babcie nadal uwazaja imie Tymoteusz za egzotyczne i jak mówię coś pieszczotliwie o brzuszku, np. że Tymus kopie albo ż emu kupilam to czy tamto to nie komentuja, lepsz eto niz dogryzanie
a mama o dziwo zrozumiala ze nei ma innego wyjscia jak zaakceptowac i nawet w weekend jak dawala mi te ubranka to mowia ze kupial Tymusiowi i gadala do niego cos do brzuszka po imieniu :-)
Equssska
witaj ja tam Cię pamietam
co u Was?
a u nas są jeszcze nowiutkie sale za specjalną opłatą, jednoosobowe z łóżkiem dla Taty z pięknym kącikiem dla maluszka, z własną łazienką i telewizorem nawet za cenę 200 zł za dobę i trzeba jeszcze trafić bo cały czas są zajęte
stwierdziłam ze sobie to podarujemy
i tak sobie nie pozwolę na to żeby mąż był ze mną całe noce bo boje sie ze Hania zle zniesie nieobecnosc obojga rodziców i wole zeby byl na noc w domu a ze mna podczas porodu i potem odwiedzinki jakos przezyje bez pakiety on inclusive
bo poró rodzinny plus te 2 doby to prawie 550 zł, zdecydowanie wole te 400 zl wydac na dzieci
Wesoła
ja mam obsesje ogladania papieru toaletowego i w ogole jak tylko jakies uplawy poczuje to lece szybko sprawdzac czy to czasem nie ten czop
wyczekuje i nic...![]()
Wczoraj miałam pierwszy zjazd w nowym semestrze. I powiem wam , że wykładowcy są nienormalni!!!!!!
ciotki i babcie nadal uwazaja imie Tymoteusz za egzotyczne i jak mówię coś pieszczotliwie o brzuszku, np. że Tymus kopie albo ż emu kupilam to czy tamto to nie komentuja, lepsz eto niz dogryzanie
a mama o dziwo zrozumiala ze nei ma innego wyjscia jak zaakceptowac i nawet w weekend jak dawala mi te ubranka to mowia ze kupial Tymusiowi i gadala do niego cos do brzuszka po imieniu :-)
Oni sie na pewno powoli oswoja 
hehe mam to samo.... jeny ale my kopnięte jesteśmy...
. Myślałam, że wszystkie akcje "rodzić po ludzku" itp. dały swój efekt. U mnie w szpitalu nie ma żadnych opłat, tak było już prawie 4 lata temu jak Igora rodziłam. A oddział super odnowiony, sale odmalowane, większość z łazienkami, maxymalnie 3 osobowe. Jedzenie pamiętam, że nieszczególne, ale to chyba norma w szpitalach.
) i właśnie za godzinkę jedziemy. Jeżdżenie autem niestety nie należy już do przyjemności, ciężko mi wygodną pozycję znaleźć i jednocześnie do kierownicy sięgnąć