Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

e.salamandra jeju współczuję Ci gdzie ty dziewczyno pracujesz że po porodzie musisz wrócić do pracy? przecież to niewykonalne ... Ja niestety nie mam szans na urlop wychowawczy ale to tylko ze względów finansowych nie poradzimy sobie jeżeli tylko jedno z nas będzie pracowało no i już zaczynam się martwić co ja wtedy zrobie z moją kruszynką![]()

gosienka, Twój synus to skarb. A ja byłam przekona, że to córeczki tylko takie opiekuncze są, a tu proszę.
Co do spania...hhmmm cos mi sie wydaje,że to chyba przypadłośc końcowki ciąży, bo ja tez jak tylko przyłoże głowę do poduszki to zaraz śpię, a wczoraj musialam po południu sie zdrzemnąc bo zasypiałam w locie![]()

Meldujemy się ;-)
U nas nocka przespana ostatnie dwie noce śpię jak niemowlę, nic mnie nie budzi nawet zmiany pozycji. Pęcherz jeszcze trochę dokucza ale tragedii nie ma. Melissa szaleje niesamowicie chyba chce się obrócić (oby jej się udało). Zmykam leżakować.
3mam mocno kciuki:-)
mam nadzieję, ze teraz już jest bardziej życiowa
a jeśli chodzi o pomocnego męża, to niby mój słaby w tej dziedzinie, za to teściowa najlepsza ;-)

Ha ha ha, mam dokładnie tak samo!! Im więcej rzeczy zrobię i bardziej się zmęczę tym lepiej śpię i lepiej się czuję. Mnie nic-nieróbstwo rozleniwia i wówczas na nic nie mam ochoty i śpię, a jak lista rzeczy do zrobienia jest to znajduję nagle tyle siły, że sama siebie zadziwiam:-)Jestem dziewczynki
po wczorajszym mega sprzątaniu -wszystkie bóle mi przeszły jak ręką odjął... ani jednego skurcza, ani jednego kłucia i wyspałam sie w końcudementuje więc plotki ze przenoszenie mebli w ciąży prowadzi do szybszego porodu
![]()