Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ech...
mama właśnie dzwoniła
Jak juz pisalam, moja tez dzwoni codziennie, a kiedys przez miesiac moglysmy nie miec kontaktu
Dzisiaj zadzwonila ze jej smutno, bo do niej wczoraj nie zadzwonilam/napisalam
Jutro mnie odwiedza i bede musiala jej powiedziec, ze bede miec cc, nie wiem jak zareaguje, niespecjalnie mam ochote na te rozmowe
Gdyby nie to, ze sie tak ostatnio nagle zaczela mna interesowac, to moze w ogole ten fakt by jej umknal, a tak bede musiala sluchac roznych tekstow i zalamywania rak jaka to cesarka jest zla 
:-(Chyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.
No ja taki ból mam ale teraz to rzadkoChyba Was jeszcze nie pytalam, a jestem ciekawa czy tez Wam sie zdarzaja klucia w biodrach co jakis czas jak chodzicie? Tak jakby staw byl rozluzniony i co jakis czas glowa kosci wysuwala sie minimalnie z panewki uciskajac jakis nerw. Ten bol jest krotki, ale przeszywajacy i zdarza sie, ze przy mocniejszym ukluciu mam wrazenie jakbym miala stracic rownowage i sie przewrocic.
Temat o smsach założony prosze tylko o przyklejenie żeby się nie gubił w tłumie