reklama

Kwietniówki 2010!!!

No proszę ...parę godzin czlowieka nie ma a tu nowe bobaski:)

Elma...kciuki trzymamy mocno:)

A mnie w nocy coś brzuch bolal, tak mnie cmilo jak na @, poza tym krocze dalej boli, z tym,że coraz bardziej, ale ja i tak nie wierze w żadne oznaki porodu. Jak znam zycie to znowu będę sie kulac w nieskonczonosc i sama tu zostane na placu boju. Zreszta patrzac jak Wam to szybko idzie to szok..

Dzisiaj jeszcze daga, zaraz dolączy kwiatuszek, wesoła...i sama tu zostanę z terminem do polowy kwietnia:(. No ale coż zrobic jak się synkowi nie spieszy.

ps. na" rozpakowanych" możecie zobaczyc sliczne Nowe bobaski- Konstancje i Mareczka:)

reklama
dzien dobry :-)

czlowiek idzie spac a tu takie niespodzianki na swiecie sie pojawiaja :-)

ja tylko na chwile, bo straszne mam nerwy i meliske sobie popijam:-) Margolcia dala mi dzisiaj nawet pospac, wiec powinnam miec duzo silki zeby ja z siebie wypchnac, a jak nie to nich tna..

wracam niedlugo ze swoim niesfornym bąkiem. uwazajcie na siebie i Tymuś z Boryskiem moga sie szykowac do wyjscia - jako prawdziwi dzentelmeni ustepujacy miejsca dziewczynka:-) bede trzymala kciuki za szybkie rozwiazania i bezdepresyjne dni :-)

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziamy z brzuszkowa Margolka :-D

Wreszcie się ruszyło:-):-). Co chwila to nowy bączek:-)

My za godzinkę do gina a potem na porodowe zakupy i wieczorem może mnie natchnie do spakowania torby.

Trzymamy kciuki za wszystkie dzisiejsze rozwiązania

No proszę ...parę godzin czlowieka nie ma a tu nowe bobaski:)

Elma...kciuki trzymamy mocno:)

A mnie w nocy coś brzuch bolal, tak mnie cmilo jak na @, poza tym krocze dalej boli, z tym,że coraz bardziej, ale ja i tak nie wierze w żadne oznaki porodu. Jak znam zycie to znowu będę sie kulac w nieskonczonosc i sama tu zostane na placu boju. Zreszta patrzac jak Wam to szybko idzie to szok..

Dzisiaj jeszcze daga, zaraz dolączy kwiatuszek, wesoła...i sama tu zostanę z terminem do polowy kwietnia:(. No ale coż zrobic jak się synkowi nie spieszy.

ps. na" rozpakowanych" możecie zobaczyc sliczne Nowe bobaski- Konstancje i Mareczka:)

Wronka wiesz jak to jest z tymi "pewniakami" jeszcze może nas wszystkie prześcigniesz
ja na dobrą sprawę mam dziś zadzwonić ale co usłyszę to nie wiem
może moj doktorek stwierdzić zebym sie wstawila no. w piątek albo poniedziałek w szpitalu bo widać że tu o wywołanie już chodzi, a mu sie odmienilo i już nei chce tak szybko tego zrobic
wiec jeszcze i Ty zdazysz w tym czasie urodzic :)
cóż dam Wam znać po 15:00 co mi powie...
wczoraj tyle przeszłam kilometrów że miałam maskaryczne kłucia w dole nie mogłam już wytrzymać, ale jak tylko się położyłam to wszystko przeszło... i przespałam ładnie noc
nie mam skurczów
a co do czopa to nadal się trzymam zdania ze mi odpadł
zoabacze co powie lekarz

zielona,aniam gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elma kciuki zaciśnięte...ja do szpitala idę w czwartek na 8.00 i do tego czasu pewnie nie zasnę!!!

ale się boję dziewczyny!!!zazdroszczę naturalnych porodów!!!
niech już się skończy ten stan.i oby szczęśliwie!!!

jakie to ekscytujące
ale fajnie macie Ty, Elma, Filonka i Daga że wiecie konkretnie keidy się stawić na poród i mozecie wszystko dopiąc na ostatni guzik
ja niby spakowana ale zawsze jest cos na ostatnią chwile

No no zaczęły się nam sypać kwietniowe bobaski fajnie:tak::-D:-D

Ja spakowana, zestaw dla mnie i dla Melissy na wyjście ze szpitala uszykowany, kołyska tez.
Więc jutro o 7:30 stawiam się na oddziale, ma tam czekać na mnie moja ginka, trzymajcie proszę kciuki żeby to wszystko jakoś sprawnie poszło i żebym tam nie kwitła do 20go albo jeszcze dłużej:dry: Dam znać smsem co tam ze mną wymyślą.

Paaa kobietki!

Elma trzymamy kciukasy o szybką akcję
i oby Ci to cc zrobili

Filonka
jak tam po nocce?
orzetrwałaś?

Jejku jakie newsy z rana!!! Zielona i Aniam gratulacje!!!

Dagsila 3mamy mocno dziś za ciebie kciuki aby Margolcia współpracowała z tobą przy porodzie :)

Elma oby twoja wizyta w szpitalu była krótka i Melisska wróciła z tobą szybko do domku:tak:
Kwiatuszku mam nadzieję,że lekarz będzie miał dziś dla ciebie same dobre wieści :)

Ella nie smutaj się, masz cudną córeczkę i jesteś wspaniałą mamą!

Ja zmykam kilka spraw załatwić na mieście. Mam jeszcze dziś zajęcia z maturzystami.

Miłego dnia dziewczyny!

hohoho ale się dzidziulów nazbierało, gratuluję mamusiom!!

szpitalnym w najbliższym czasie mamom powodzenia życzę, Daga wracaj szybko z Margolką, smutno tu będzie bez Was, Wanilka na pewno się wszystko poukłada, krew opanują i będziesz się cieszyć Idką, a Tobie Elma życzę szybkiej decyzji o cc, żebyś się już nie musiała martwić którędy Meliska wylezie:-)

Ella problemy z karmieniem to nie koniec swiata, dzieci jedzą sztuczne mleczko i tez się dobrze mają, jesteś super mamą!!
kwiatuszku powodzenia, mam nadzieję że już niedługo się rozdwoisz:-)

u mnie bez zmian:-) 2w1, nic się nie zapowiada, ale dobrze, bo muszę jeszcze pare rzeczy pozałatwiac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hohoho ale się dzidziulów nazbierało, gratuluję mamusiom!!

szpitalnym w najbliższym czasie mamom powodzenia życzę, Daga wracaj szybko z Margolką, smutno tu będzie bez Was, Wanilka na pewno się wszystko poukłada, krew opanują i będziesz się cieszyć Idką, a Tobie Elma życzę szybkiej decyzji o cc, żebyś się już nie musiała martwić którędy Meliska wylezie:-)

Ella problemy z karmieniem to nie koniec swiata, dzieci jedzą sztuczne mleczko i tez się dobrze mają, jesteś super mamą!!
kwiatuszku powodzenia, mam nadzieję że już niedługo się rozdwoisz:-)

u mnie bez zmian:-) 2w1, nic się nie zapowiada, ale dobrze, bo muszę jeszcze pare rzeczy pozałatwiac:)

Kochana widzę że Ty już tuż przy mecie a jakoś parcia na poró nie masz :) podziwiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry