Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki gosiek :-) gubię się tu po świętachwiadomosc jest na stronie 1507 pewnie od kolezanki aniam

olapolap - glowa do gory, kazda matka przezywa to co ty, u mnie to samo, nieraz jestem tak wykonczona ze mam dosc i mysle ze przejde na butelke zeby miec spokoj i zeby mala wiecej spala. moja mala coraz czesciej placze, wrecz drze sie jak sie obudzi i musze leciec i dac jej cycka, a potem dlugo nie chce zasnac...a jak zasnie to gora na 2 godziny...

Dziewczyny to do przewijania chociaż zagońcie tych Facetów!!!
mój od początku pieluszki zmieniał, już w szpitalu
Witam się i ja nadal w dwupaku.
Dziewczyny ale tu się dzieje, szaleństwo kwietniówkowe;-). Widze że mamy kolejne 2 dzidziusie:-), super.
Ja dzisiaj popołudniu jade do szpitala, lekarz nas poogląda i zadecyduje czy mam jeszcze poczekać w domku czy zostaje w szpitalu. Proszę trzymajcie mocno kciuki, już bym bardzo chciała mieć to za sobą. Ogólnie to mam dzisiaj strasznie nerwowy dzień, w nocy nie mogłam spać, od rana mnie czyści ale to napewno z nerwów, strasznie nie lubię takiej niepewności. No i ciągle myślę o Natalce co to będzie jak mnie w szpitalu zostawią:-(. Mam nadzieję że będzie dzielna. Też idę się zaraz ogolić chociaż nie wiem jak mi to wyjdzie i muszę torbę pouzupełniać na wszelki wypadek. Rety ale się denerwuję
.
No i oczywiście myślami jestem z Dagą, oby malutka szybko wyszła i mamusi bardzo nie wymęczyła.