Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z tego wszytskiego tak się zagadałam że zostawiłam u niej dokumenty i musiałąm jeszcze raz do niej wracać żeby je odebrać. A ile komplementów się nasłuchałam... trochę połechtały moją próżność i od razu człowiekowi lepiej tym bardziej że spotkałam też kolege mojego M i się ździwił że tak dobrze na dzień przed "porodem" wyglądam hehe
Poza tym tyle sił nabrałam że nawet po schodach wybiegłam na 1 piętro czym bliżej porodu tym lepiej się czuje
Widocznie dobrze Laurce w brzuszku i chyba nie ma zamiaru z nigo wychodzić...
czesc kochane
ja na sekunde , ostatnio nie mam sily na nic, nawet na siedzenie przed kompem....
dzis bylam na pobraniu krwi i ktg. w piatek rano znowu ktg, Pani doktor pow ze lepiej by było jakbym urodzila do tego czasu, ale jak tu rodzic jak sie nic nie dzieje, oprocz tego ze Zosinek od kilku dni duzo slabiej sie rusza.....
widze ze dziewczynki sie ładnie rozpakowują, serdecznie gratuluje wszystkim
a nierozpakowanym życze cierpliwosci, ja dzis jak zobaczylam w szpitalu te wszystkie obolałe mamy to stwierdzilam ze bede grzecznie czekac, przynajmniej dluzej bede mogla byc sprawna i nie obolała....
chyba bym Ci raczej odradzalaDziewczyny, można pić szałwię na zmniejszenie laktacji ? Bo na pudełku pisze, że raczej ostrożnie, a w niecie, że można... A co Wy sądzicie ?
Kwiatuszku[/B] życzę, żeby Tymusiowi się szybko to wchłonęło. Podobno u dzieci takie rzeczy to norma i bez ingerencji chirurgicznej się obywa. A jak Hania na braciszka reaguje?
.

Dziewczyny, można pić szałwię na zmniejszenie laktacji ? Bo na pudełku pisze, że raczej ostrożnie, a w niecie, że można... A co Wy sądzicie ?
potrafi siedziec przy cycku prawie dwie godziny
oczywiscie z przerwa na przebranie i niewielkimi kilkuminutowymi
na szczescie pieknie od samego poczatku chwyta piers i w przeciwienstwie do starszego nie "gryzie" mnie dzieki czemu moge spokojnie karmic, Gracjan nie potrafol zlapac piersi i mnie gryzł tak, ze krew mi leciala, przez to tez mialam problem z podawaniem mu piersi i skonczylo sie na tym, ze od 4 tygodnia byl juz na butli:-( teraz jestem najszcesliwsza pod sloncem, bo moge karmic piersia!!!:-)unikac wszystkiego co ma czekolade.
to chyba tyle z najwazniejszych zasad.