ela moja mala tez zjada tak kolo 70-100 ml, zalezy jak sie jej chce, pytalam lekarza, jak dziecko dobrze przybiera na wadze to nie ma sie co martwic, obojetnie ile je, byle nie dawac dziecku na sile jedzenia i nie przekarmic, ja tez co 3 godziny karmie i jest okCześć mamusie
Olapolap pisała że jej córcia zjada ponad 90ml na posiłek- wow!- moj niejadek jak zje 80ml to uznaję to za sukces wielki, bo przeważnie kolo 70 zjada i tak co 3 godz. Na dobę to wychodzi jakieś 460ml około, ale przybywa na wadze- od ostatnich 2 tygodni 350g wiec chyba nie powinnam się martwić, że je za mało??? próbuję wmuszać więcej ale no way! :/
Ja małej nie czyszczę noska normalnie, tylko czasem wacikiem z solą fizjologiczną. Zwłaszcza teraz jak ja mam katar masakryczny wręcz, bo czytałam że w ten sposób mogę jej część bakterii moich usunąć z blony śluzowej noska...
W ogóle to jestem przerażona, że ja taka chora i żeby Mała się nie zaraziła((( zwłaszcza, że w środe szczepiona była...
Co do ulewania to u nas też mocno się ulewa zwłaszcza przy odbijaniu...
iza - to chyba jeszcze jakies hormony wychodza, moja mala tez miala wlasnie takie krosteczki na czole i polikach, samo zeszlo
Ostatnia edycja:
no to ja szok... i idę sprawdzić czy żyje... a dziecie leży... no to buzi w główkę, pochwaliłam i wyszłam, chwilkę zakwilił ale się uspokoił... poszłam znowu na dół i za 10min wróciłam... dziecie walczyło z ciężkimi powiekami, ale nie płakało... szok...!!

dlatego sobie pozwoliłam na to...
Tak mnie wq...il ze szok.Siedze i wyje juz godzine bo nie mam pojecia co malej jest a on jeszcze sie drze na mnie.On chyba myslal ze mala bedzie sobie lezala i nawet nie zakwili.Zla jestem jak nie wiem co