reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dżizas jak ja mam wrócić do wawy powiedzcie mi???:baffled::confused::-)
Tutaj full wypas -obiadek śniadanko kolacyjka zrobione podane dziecię zajęte -mamuśka na słoneczku siedzi i się smaży a Alicja w wózeczku kima... jak ja się odzwyczaję od tych luksusów???;-)

Pozdrawiam serdecznie z południa Polski;-)

PS dziewczyny mi się ciągle śni że w ciąży jestem... masakra jakaś;)

13 tobie sie sni, a ja sie schizuje co chwile hehe.. Tak w realu:) Po pierwszej dzidzi co miesiać "byłam" w ciąży :) hehehe Buziaki

reklama
gdzies tu byla gadka o pierogach, juz nie wiem na ktorym watku, ale powiem wam jedno: jutro przyjezdza moja mamcia do nas i tak bedzie u nas: na sniadanie pierogi, na obiad pierogi i na kolacje pierogi ewentualnie gibos albo leczo, a pierogi to beda ze wszystkim, najpierw ruskie, potem z truskawkami, jagodami i co tam jeszcze mamcia wymysli, no to na tyle:-)
spijcie dobrze

o rety... czyli jak skutecznie wprowadzic zamieszanie na forum o godz. 22.....

13- Ty nie wracaj, daj tylko adres, a tez przyjedziemy :-D

upał, ze olaboga....

Olka maruda, ja najchetniej to bym spod prysznica nie wylazila, bo cala sie topie

no i uwaga uwaga- moje dziecie zaczyna siadac:tak::tak::tak::tak::tak: podnosi sie jak ja karmie butla a jak ja za lapki zlapie to podciaga sie ze hoho:tak::tak::tak::tak: tacy jestesmy z niej dumni z K. ze jejujeju :-):-):-):-):-)

ide wieszac pranie, bo dzisiaj dzien prania wszystkic kolder poduszek i kocy - jedno pranie koncze a drugie juz na balkonie suche i tak pewnie bede w nieskonczonosc:-):-):-):-);-)

Witam
My już po chrzcinach. Wszystko wypadło super, ale w kościele Alicja narobiła tyle krzyku, że aż ksiądz musiał przerwać. Wpadła w jakąś histerię. Aż nie mogłam jej uspokoić. Pozwolił mi pokarmić małą.
Powiedział, że pierwszy raz zdarzył mu się taki przypadek. Po karmieniu Alicja już była spokojna i tylko krótko zapłakała przy polewaniu główki.
Po chrzcie ksiądz się śmiał, że już jej nie będzie męczył szatan.
Całe szczęście chrzciny mieliśmy po mszy, więc byliśmy sami w kościele.

Dziś masa sprzątania po imprezie. I w końcu powrócę na BB ;)

to teraz wyobraź sobie to samo podczas mszy rocznicowej dzieci komunijnych
tak wyglądał chrzest mojej Hani
darła się w niebogłosy
wyszłam ją nakarmic na stojąco przed kościół a tu chrzestny ojciec przyszedł i mówi ze juz ksiadz nas woła
dzieci rocznicowe coś tam spiewaja wierszyki mówią a Hanka ryk i konkuruje kto jest głośniejszy
masakara
nasz ksiądz powiedzial ze diabel nie chcial wyjsc :baffled:

hej dziewczyny.
Przepraszam, ze tak sie wcinam w rozmowe.
Jestem mama marcowego alergika i niestety kupujac mleko w aptece zamiast mleka dla alergikow Pani farmaceutka sprzedala nam NAN HA 1. Jezeli, ktoras bylaby chetna to napiszcie na priv. Oddam to mleko za darmo. No, tylko prosilabym o pokrycie kosztow przesylki.

Pozdrawiam i zycze przespanych nocek :-)

to teraz wyobraź sobie to samo podczas mszy rocznicowej dzieci komunijnych
tak wyglądał chrzest mojej Hani
darła się w niebogłosy
wyszłam ją nakarmic na stojąco przed kościół a tu chrzestny ojciec przyszedł i mówi ze juz ksiadz nas woła
dzieci rocznicowe coś tam spiewaja wierszyki mówią a Hanka ryk i konkuruje kto jest głośniejszy
masakara
nasz ksiądz powiedzial ze diabel nie chcial wyjsc :baffled:

Kwiatek, bo ja słyszałam, ze Hanki to mega huliganki ;-)

i jakby cos w tym jest...przynajmniej u mnie :sorry2:

Obrazkow z Meksyku ciag dalszy...

O zastosowaniu spacerowki.

Idziemy sobie cala rodzina, patrzymy, a tu pomyka inna rodzina. Typowa meksykanska rodzina: matka, ojciec, dwoje wiekszych dzieci i malenstwo w spacerowce. Spacerowka, jak spacerowka: cztery kola, uchwyt, siedzonko/lezonko, a pod nim kosz. W koszu co? zakupy? Nieeee. Zabawki? Nieeee. Kot? ee Pies? nieeeee. Odpowiedz brzmi: starsze dziecko...

Idziemy sobie cala rodzina, patrzymy, a tu pomyka inna rodzina. Typowa meksykanska rodzina: matka, ojciec, dwoje wiekszych dzieci i malenstwo w spacerowce. Spacerowka, jak spacerowka: cztery kola, uchwyt, siedzonko/lezonko, a pod nim kosz. W koszu co? zakupy? Nieeee. Zabawki? Nieeee. Kot? ee Pies? nieeeee. Odpowiedz brzmi: starsze dziecko...

O matko padłam :-D

ale czad, buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

reklama
Do góry