• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja niestety też zgaszona jestem po tym co sie stało...weny do niczego nie mam...patrze tylko na Julinkę i Bogu dziękuję że jest cała i zdrowa...

Poza tym dzień dobry...

reklama
A wiec by pooddychac innym powietrzem na forum pragne oznajmic, ze wychodze na szoping. I do lekarza po skierowanie na wyciecie pieprzykow. Ale szoping wazniejszy, bo ide buty kupic. Dla siebie zeby nie bylo :-)

Potem mnie rozliczcie, czy aby na opewno kupilam buty, i o ile komoda Polki sie znow powiekszyla......

hej dziewczynki weszłam się pożegnać za chwilę wyjeżdżamy na weekend do prababci trochę poleniu****emy, połowimy rybki i to co tygryski lubią najbardziej pogrillujemy. Wracamy w poniedziałek więc do zobaczyska mamuśki będę tęskniła :tak::tak::tak::tak:

dziewczynki głowa do góry :-D

w ramach poprawy humoru weźcie przykład z Dagi i się na Facebooku rejestrujcie :-) pomęczycie się z ogarnięciem to od razu wam smutki miną :-D

hej dziewczynki weszłam się pożegnać za chwilę wyjeżdżamy na weekend do prababci trochę poleniu****emy, połowimy rybki i to co tygryski lubią najbardziej pogrillujemy. Wracamy w poniedziałek więc do zobaczyska mamuśki będę tęskniła :tak::tak::tak::tak:

To tak jak my :) tez wędkarstwo i grillowanie, tylko my jedziemy jutro i wracamy w środę

dziewczynki głowa do góry :-D

w ramach poprawy humoru weźcie przykład z Dagi i się na Facebooku rejestrujcie :-) pomęczycie się z ogarnięciem to od razu wam smutki miną :-D

a ja siedze i rozkminaim o co kaman na tym fb... nic nie widze nic nie slysze - normalnie konserwa jeszcze mega zakurzona jestem...

Katik, co nakupowalas???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry