Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

boooty kupilam. Balerinki.Katik, co nakupowalas???

???
No ładnie pomyślałam, albo ktoś mi je zwinął z plecaka i będzie mnie śledził bo były tam też klucze od domu, albo mi gdzieś wypadły. W głowie od razu zapaliła mi się czerwona lampka: zaraz muszę jechać nakarmić małą 

nie no, raz noszone to sie nie licza, zdecydowanie potrzebne sa noweKubula pożegnał się ze żłobkiem... I od razu oswiadczył, że idzie do przedszkola... Musiałam go conieco przystopować, że to jeszcze nie teraz, dopiero od września i tu się chłopak zdziwił... Ciekawam, jak będzie z moim czasem, jakbym zniknęła to nie zapadłam się pod ziemię, tylko Młody mnie wykończył i leżę sobie i dogorywam
Bartuś grzeczniutki, jak zwykle!!! Cały dzień jedzonko, zabawa, spanie... Ja nie wiem, że jego ten rytualizm nie nudzi???
hahahahha
Katik- pokaz balerinki... ja jestem w kropce, bo na wesele dygam i mam chęć na nowe butki i jednocześnie patrzę na jedne, co to mi do kiecki pasują, a miałam je na nogach raz... no i wg mnie one są już stare, a według mojego ślubnego nówka sztuka nieśmigana... i mamy konflikt interesów... eh, nie wiem tylko po co on idzie w zaparte, skoro wie, że ja i tak kupię nowe butki, jeśli tylko jakieś na mnie 'popatrzą'![]()

Kittek Ty to masz akcje motoryzacyjne :-)
Ale wiecie jak ci nasi mężowie mają dopiero z nami przechlapane...
Mój musi np. zabijać w domu wszystkie pająki bo one przecież mogą mnie zjeść, albo jak mam lenia to mówię mu, że to on dziś pełni funkcję Menadżera Ogniska Domowego (czytaj: zasuwa na mopie).
Oczywiście jak mu rozwaliłam jego prawie nowy samochód dwa lata temu, to rzecz jasna zadzwoniłam do niego od razu i poprosiłam żeby przyjechał i zajął się mną :-)
Jedyny minus mojego chłopa - nie rozwija domowej hodowli ziół jak to robią legnickie chłopaki
dobrze, że nie czyta ;p Ale mam pozwolenie od teścia i teśiowej także wiecie
albo czesciej je wynosi.