reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

nikt nie ogarnia
dlatego jest tak śmiesznie :) he he
my z Dagą sadzimy truskawki na przykład bo nie umiemy kupić świnki
mało tego Daga nawet nei wiedziala ze jak truskawki urosna to trzeba je zerwac
ech to fb :) buhahaha

uwielbiam sie za ta swoja niepohamowaną sklonnosc do autoirninii :-D

jakie truskawki??????????????????????????????????

buhahahahha

he????? :-):-D i macie jeszcze na to czas dziewczyny??? :-)

o dziwo tak :-D

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wronka!!! truskawki????
To masz zamiar o 2 w nocy plony zbierać:szok:

Ps a sorry groszek to ok hehehe

hmmm.... to godzina ma jakies znaczenie..... w sensie ze mi truskawki zgnija czy jak ??? < rozkminia>...

Dagusiu kochana za twoją radą wziełam myszę i tak jechałam i klikałam w to głupie szukaj i ni ku ta nie chciało mi szukać i klikałam i klikałam aż tu nagle przed mymi oczętami ukazało się to skryte okienko którego szukam od dłuuuuuuuuuuuugiego czasu.
Bóg zapłać dobra kobieto :-D

hehe juz sie bałam, ze bede musiała przyjechac i Ci pokazac gdzie to jest :-D

o masz babo, ale Ci się narobiło; życze szybkiego powrotu do zdrowia

nie Ty jedna kochana:-D:-D:-D

ale ja wcale nie żartowałam, ciotka Daga uratowała moje konto przed włamywaczami...

ciotka Daga czuwa nad bezpieczenstwem uzytkowników :-D

jak to gdzie NA FB!!! :-) a ząbka gratulujemy

witamy i zapraszamy i chętnie poznamy

bosz padłam ze śmiechu.

dziołchy moje kochane jak to dobrze że ktoś stworzył tego FB, bo dzięki Wam po prostu z moich oczu nie leją się już łzy smutku i złości ale łzy radochy.
Zajrzałam do Was bo chcialam się wygadać bo byłam tak wqrfiona, że miałam już pakować walizki i kazać się męzowi wieźć do mamy ale dzięki Wam humor wrócił i smutki trochę odeszły.
no to ide na fb zobaczyć co tam robicie...

PS. A Daga to chyba ziółka sadzi na tej farmie a nie truskawki...:-p

jakie zioła, jakie zioła :-D????

coście sie mnie tak uczepily?? :-)

zakazuje ogladania moich zdjec na nk :p

no i duuupa...pmylilam sie...to nie groszek...to fasola......:szok::szok:

i po tym poscie pomyslałam:

jak sie z Forget rozwiade to w konkury do Wronki lece :-D

sto lat!!!

wreszcie rozkmniniłam kim jest IM ale ja cięzomyslaca jestem...

hehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehhehehe uwielbiam Cie :-)

Ja w ramach rozrywki przypomne Wam Chinski Kalendarz, ktory sluzy okresleniu plci dziecka:

Zobacz załącznik 271841

Trzeba znalezc w kolumnie wiek w momencie narodzin dziecka, a w wierszu miesiąc w którym doszło do zapłodnienia.

Piszcie czy sie u Was sprawdzilo :-D U mnie sie sprawdzilo :-D

u mnie nie :-) mial byc siusiak :-) a mam Olcie :-D

Mnie się nie sprawdziło :-)

Kurcze ale przeżyłam chwile grozy :szok:
Przed 14 zaczeło u nas lać jak z cebra... panowie dach przykryli folią i przycisnęli dechami... patrze woda się zbiera i nie chce spływać przez te dechy. No nic biore w tym deszczu miotłe i zmiatam wode. W drzwiach balkonowych staje Janek ... mówie mu przymknij kochanie drzwi bo strasznie pada. No to przymknął... raz i dobrze... kurde wszyskie okna z racji burzy i ulewy pozamykane, drzwi wejściowe na klucz zamknięte, teściowa na pogrzebie. Nikogo dorosłego w domu... a dzieciaki w środku same!!!! Biedny Janek nie mógł tych cholernych drzwi otworzyć :-( bidulek zaczął płakać przstraszył tym Marka, który zaczłą strasznie płakać a ja wejść nie mogłam do środka!! :baffled::no::frown::no2: próbował otworzyć drzwi wejściowe i nie mógł, drzwi balkonowych też... (ale wiem przynajmniej że mi sam na dwór nie wyjdzie :tak:) ostatnia moja nadzieja to że w łazience teściów okno na mikro... ufffffff ale szarpanie i uderzanie w okno sprwiło tylko większy uchył... zawołałam przez ten uchył Jasia na dół i kazałam mu podstawić jakies krzesło albo taboret. Bidulek tak strasznie płakał... ale grzecznie podstawił i powoli otwarliśmy to okno...weszłam przez nie. Wyściskałam go i pognałam do Marka ...biedny mysiolek nie mogła go przez 20 minut uspokoić... dopiero potem załapał cycka i potem poszło już z górki...teraz śpi...
A Janek mi mówi że mam już nigdy sama na balkon nie wychodzić...

zuch chłopak z Janka :-)

Mowiłam...
Wszedł do domu -posprzątane ugotowane
i się zaczęło "zdradzasz mnie"
Od jutra nic nie robię...

o maj gad... i badz tu gospodarną :-)

a ja dzisiaj dzien rodzinny mialam: najpierw moi rodzice, pozniej brat K. z rodzina i tak caly czas w kuchni przy pierogach popylałam.

chcialam tez powiedziec ze juutro mnier nie ma bo ide na gryla ( zebyscie za mna nie tesknily za bardzo :-) )

ide czytac dalej i truskawki zerwac :-D

reklama
walczy o premie

hehehehe....dobre.....

A my dzisiaj się z mężem rocznicujemy :laugh2::laugh2::laugh2: Ależ ten czas leci!!!

to co Ty na forum robisz ? STO LAT !!

M

Kurcze ale przeżyłam chwile grozy :szok:

oj Aguś współczuję...Janeczek - miód chopak...
mój M zatrzasnął kiedyś 4-letnią córcię w mieszkaniu i nie miał kluczy żeby wejść...a córcia spała...musiał ją pukaniem obudzić (bardzo się zestresowało biedactwo, jak się zorientowała, że jest sama w domu), potem postawić do pionu i pokierować by otworzyła drzwi...udało się...
a raz mu się też zgubiła w hipermarkecie.....ech....ale tutaj była już wyćwiczona, podeszła do pani, poprosiła żeby ją zaprowadziła do działu obsługi klienta i tam wywołali M przez megafon...M w ciagu sekundy dopadł dział obsługi klienta, a tam dzielna córcia z uśmiechem i ze smakiem wcinała jogurt :-)

Kici nawet mi nie przypominaj.

Kittek ja chyba zapamiętam Twoją hostorię do końca życia...najbardziej mi utkwiło w pamięci, jak bujałaś tym autem coby niunię uspokoić...

A ja tez o mało zawałosa nie dostałam,pojechaliśmy na zakupy, bo chciałam wymienić bluzeczke mojemu Ptysiowi na mniejsza i wyobrazcie sobie jade wózkiem po sklepie a normalnie pijana baba (przepraszam za wyrażenie) przewróciła mi sie na wózek:szok:.Jezu nie wiedziałam co robić,Ptys zaczął płakać, bo jak sie okazało kobieta ocharowała mu czółko czymś metalowym od kurtki!!!:szok:na szczęście tylko ocharowała,bo bym jej chyba nie wiem co zrobiła. Do tego z kurtki wylecialo jej piwsko i rozlała na sklepie bo było otwarte!:szok: Normalnie jestem w szoku,nawet spokojnie nie mozna wyjsc do sklepow z wozkiem.....
Z tego wszystkiego jak tylko wrocilam zjadłam 3 batoniki ojjjjjj chyba pojdzie w biedra:-D

jejku chyba bym policyję wezwała.....porażka.....

witam sie wieczorowa pora. wlasnie skonczylam nadrabiac zaleglosci, a bylo co czytac:tak: nie do konca pamietam co mialam ktorej odpisac, ale mniej wiecej mialo byc tak:
Janek - zuch chlopak
Wronka - zmien jezyk na FB i wracaj do soich krow, bo doic trzeba codziennie, inaczej zapalenie sie wda;-)
Kittek - ogrod 1sza klasa :-)

Wiecej nie pamietam, a jak zwykle zapominam klikac na posty, zeby sie cytowaly:zawstydzona/y:

Burza wlasnie u mnie sie skonczyla, a dawno takiej juz nie widzialam, bo w Irl burz generalnie nie ma wiec mialam kilka lat przerwy. Strasznie bylo, dobrze ze juz sie skonczylo.

uciekam spac, milej nocki:-D

witam sie wieczorowa pora. wlasnie skonczylam nadrabiac zaleglosci, a bylo co czytac:tak: nie do konca pamietam co mialam ktorej odpisac, ale mniej wiecej mialo byc tak:
Janek - zuch chlopak
Wronka - zmien jezyk na FB i wracaj do soich krow, bo doic trzeba codziennie, inaczej zapalenie sie wda;-)
Kittek - ogrod 1sza klasa :-)

Wiecej nie pamietam, a jak zwykle zapominam klikac na posty, zeby sie cytowaly:zawstydzona/y:

Burza wlasnie u mnie sie skonczyla, a dawno takiej juz nie widzialam, bo w Irl burz generalnie nie ma wiec mialam kilka lat przerwy. Strasznie bylo, dobrze ze juz sie skonczylo.

uciekam spac, milej nocki:-D
mam ustawiony polski, ale gry i inne aplikacje sa i tak po angielsku..;-(

Ja w ramach rozrywki przypomne Wam Chinski Kalendarz, ktory sluzy okresleniu plci dziecka:

Zobacz załącznik 271841

Trzeba znalezc w kolumnie wiek w momencie narodzin dziecka, a w wierszu miesiąc w którym doszło do zapłodnienia.

Piszcie czy sie u Was sprawdzilo :-D U mnie sie sprawdzilo :-D
Tymoteusz jak i Hania
spełnili chińskie przewidywania :)

Poli wyszedl lewy kłaczek. Mamy wiec parke :tak::tak::tak:
gratki dla Poluni
i Katika- jej matki

reklama
Agnieszka SZ
biedny Janek i Mareczek
oby nigdy sie to nie powtórzylo
ja mam zawsze u rodziców stresa bo mają drzwi wyjściowe na zatrzasniecie

Aniez