Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy na relację!

i oczekiwanie na kurczaka, który pachnie obłędnie 
...
przed obiadkiem poszliśmy całą rodzinką na festyn, teraz z Natalką odpoczywamy a pan tato poszedł na mecz. Już tylko tydzień wolnego mi został i od przyszłego poniedziałku idę do pracy :-( na samą myśl jest mi smutno że będę musiała zostawiać Natalkę na ponad 7 godzin ehhhDZIEKI za info o nazwiskach. jakos nie umiem tego zrozumiec...Czesc dziewczyny.
A u nas dzis pieknie slonecznie wiec korzystamy poki nie przyjda deszczowe i wietrzne dni.
Mala pobudki chyba ze cztery nam zrobila,a poszla spac o 12 godzinie.Ona chyba oszalala.
Juz chyba jej tak zostanie.Czy ja kiedys bede miala wolny wieczor tylko dla siebie?????
Nie do mnie pytanie ale napisze jak to jest w Hiszpanii z tymi nazwiskami.
No wiec gdybym byla hiszpanka jedno nazwisko mialabym po mamie drugie po tacie.Wychodzac za Hiszpana nie dostaje jego nazwiska,czyli zostaje jak przed slubem.Nasze dzieci dostaja jedno nazwisko po tacie swojego taty i drugie po tacie mamy,czyli ja sie nazywam Munoz Gonzales a moj maz Rio Sanchez wiec nasze dziecko dostaje nazwiska Munoz Rio.Tak to wyglada tutaj.
Sorki odwrotnie Rio Munoz.