• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziewczyny mozecie wiecie ile razy dziennie powinnam pic szalwie aby zmniejszyc laktacje ? Staram sie nie odciagac zbyt duzo pokarmu,zeby nie pobudzic produkcji mleka.Doradzcie mi cos plisss:sorry2::zawstydzona/y:

Po 5 h bez jedzenia maly znowu wypil 100 ml uffff mleczka z butli oby tak dalej :)

a chcesz tylko zmniejszyć czy zatrzymać?? bo jak tylko zmniejszyć to jedna szklanka dziennie nie więcej... a jak zatrzymać to więcej

zielona awatar zajebioza!!!!!!!!!!

Czesc dziewuszki:-)

Nie mam siły, od rana sprzatałam mieszkanko, dosłownie wszystko. Jutro chrzciny :tak:, niby impreza w knajpie , ale juz wiem ,że np chrzestni przywiozą film i album ze slubu wiec pewnie rodzinka poźniej zwali mi sie do domku. No ale porządek już jest. Ciuchy dla dzeci juz wyprasowane, jeszcze ja musze sprawdzic czy wszystko mam...hehehe. Poniewaz tak się rozpędzilam z porzadkami to postanowilam zrobic mały eksperymentos i Borysek został eksmitowany do siostry. Weronika wniebowzieta ,że z braciszkiem będzie spac, a on póki co tez zadowolony, bo u Nas tylko fiolet na ścianach więc nuuuda, a u nich kolorowo no i naklejki :-) Zobaczymy jak nocka wypadnie. Jak bedzie źle, to synek wróci spowrotem do Nas

ps. Trzymajcie kciuki za nocke i za pogode jutro :-) Pa

No i mamy weekend,co? Odkad jestem na macierzynskim mam jeden wielki weekend hehe.

ja od stycznia nie rozróżniam zupełnie dni tygodnia, żyję w zupełnie innej czasoprzestrzeni

Zepsuł mi się laktator, tzn ta malutka (najmniejsza) część, te które mają z Aventa wiedzą o co mi biega; wciąga mi ją do środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Próbowałam walczyć, ale po 6 rozmontowywaniach się poddałam:baffled:. I takie mnie pierś boli:-(:szok:

Z moim aventem ostatnio dokładnie to samo, przy każdym odciąganiu ze dwa razy muszę ustrojstwo rozmontowywać, wszystko zalane. Muszę dokupić go cholerstwo małe

Zielona - sama gęba się śmieje na widok twojego awatara:-)
Kwiatek - spóźnione gratki, super, że się udało

My dzisiaj spacerki, gotowanie, sprzątanie i szykowanie na jutrzejszy najazd rodzinki.

Dobra coś tam nadrobiłam:-D

Iza zdrówka kochana no i mam nadzieję że Sami szybko polubi butelkę:tak:

Kwiatuszku gratulacje przyszła studentko:tak:

Monia super że niania znaleziona chociaż fajnie było poczytać twoje codzienne opowieści:-p

Katik moje dzieciaczki też zawsze w weekend budzą się o 6:00 no bo po co pospać sobie jak nie trzeba iść do szkoły:no:

Agnieszka kobitko ty to masz energii tyle że:szok:

Elvie zazdroszczę sauny, mój M często do niej chodził jak kiedyś tam było solarium:tak:

Wronka udanej imprezy:tak: Mam nadzieję że Boryskowi spodoba się u Weroniki:-)

Zielona awatarek normalnie w moich klimatach:-p

Pozostałe kobietki pozdrawiam.

Daga normalnie gdzie jesteś bo przyjadę z Helenką i siłą ci wytłumaczę gdzie twoje miejsce:-p:tak::-D

Kici a ciebie gdzie wymiotło, brakuje mi twoich tortowych żarcików :-p

Kittek na ciebie też czekam, wracaj kochana:tak:

Ok uciekam obrobić wakacyjne zdjęcia i wrzucić na odpowiedni wątek:tak:

Miłego wieczorku

Witam Panienka:tak:

Ja tylko na chwilke bo jak wspomniałam z M sie weekendujemy i spacerki uskuteczniamy ile sie da;-) Teraz dziecie padło więc czas na relax z winkiem;-)
Poza tym mmay mały sukces- pierwszy raz dziecie nam sie przewróciło z bnrzuszka na plecki samo!:szok::-D oby tak dalej! Reszta bez zmian...:sorry2:

Monia- Gratuluje niani :tak: poki co brzmi faktycznie rozsadnie- 3 mam kciuki za poniedziałek :tak:

Kwiatuch- gratuluje studiów :tak:

Zielona- avatar jest zaje:-D

Gosenka- całe szczęście że z Emilkiem ok :tak:

Katik- my też w weekendy rodzinnie rano w 3 w łózku brykamy :-D

Wronia- pogody na jutro słonecznej i udanych chrzcin :-)

Dobranocka;-)

Wronka oby Borysowi spodobało się u siostry :tak:

Widzę że sporo z nas ma najazd rodzinki jutro :-p do nas przyjadą jutro kuzynka mojego A. z mężem i 3 letnią córką więc dziś też sprzątałam gruntownie chatę bo to takie "wyższe sfery" :-p a że noc nie bardzo była to zamiast na festyn z dzieckiem pojechać to wypchnęłam tatusia i babcię a ja na spokojnie uspałam Marka i posprzątałam trochę sobie. M. robi sobie w dzień 3 20-minutowe drzemki więc łatwo nei jest ale co tam dałam rade. Potem upichciłam ciasto biszkoptowe z moim dżemem i z galaretką z jerzynami, jakis obiad zapodałam dla siebie i Janka a potem A. i teścia zawiozłam na męski wypad :-p Teraz dzieci wykąpane i uspane a ja po relaksującym prysznicu z peelingiem z kawy...REWELACJA dawno sie tak nie czułam...
Miłego wieczorku i udanej niedzieli. Oby wam pogoda dopisała imprezowiczki! Pozostałym mamom też życzę spacerkowej pogody

reklama
Annaoj, a czemu Ty budzisz dziecia w środku nocy ?

Iza, no trzymam kciuki za Was !

Wronka, a u Was trzymam kciuki za chrzciny! Ale Ci zazdroszcze że Wercia brata przyjęła! U mnie by to nie przeszło! Cały czas czekam aż L zdecyduje się dać siorce pierwszego całuska!

heloł Foremki,

trochę późno się witam, ale zawsze :-)
my u dziadków dziś się byczymy, jest fajnie, bo więcej rąk do bawienia...
szkoda, że weekendy są takie krótkie...

miłego wieczoru...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry