Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zielona - no zajebisty masz awatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny mozecie wiecie ile razy dziennie powinnam pic szalwie aby zmniejszyc laktacje ? Staram sie nie odciagac zbyt duzo pokarmu,zeby nie pobudzic produkcji mleka.Doradzcie mi cos plisss
Po 5 h bez jedzenia maly znowu wypil 100 ml uffff mleczka z butli oby tak dalej![]()
, niby impreza w knajpie , ale juz wiem ,że np chrzestni przywiozą film i album ze slubu wiec pewnie rodzinka poźniej zwali mi sie do domku. No ale porządek już jest. Ciuchy dla dzeci juz wyprasowane, jeszcze ja musze sprawdzic czy wszystko mam...hehehe. Poniewaz tak się rozpędzilam z porzadkami to postanowilam zrobic mały eksperymentos i Borysek został eksmitowany do siostry. Weronika wniebowzieta ,że z braciszkiem będzie spac, a on póki co tez zadowolony, bo u Nas tylko fiolet na ścianach więc nuuuda, a u nich kolorowo no i naklejki :-) Zobaczymy jak nocka wypadnie. Jak bedzie źle, to synek wróci spowrotem do NasNo i mamy weekend,co? Odkad jestem na macierzynskim mam jeden wielki weekend hehe.
Zepsuł mi się laktator, tzn ta malutka (najmniejsza) część, te które mają z Aventa wiedzą o co mi biega; wciąga mi ją do środka. Próbowałam walczyć, ale po 6 rozmontowywaniach się poddałam
. I takie mnie pierś boli:-
szok:

Mam nadzieję że Boryskowi spodoba się u Weroniki:-)

oby tak dalej! Reszta bez zmian...
poki co brzmi faktycznie rozsadnie- 3 mam kciuki za poniedziałek 

do nas przyjadą jutro kuzynka mojego A. z mężem i 3 letnią córką więc dziś też sprzątałam gruntownie chatę bo to takie "wyższe sfery"
a że noc nie bardzo była to zamiast na festyn z dzieckiem pojechać to wypchnęłam tatusia i babcię a ja na spokojnie uspałam Marka i posprzątałam trochę sobie. M. robi sobie w dzień 3 20-minutowe drzemki więc łatwo nei jest ale co tam dałam rade. Potem upichciłam ciasto biszkoptowe z moim dżemem i z galaretką z jerzynami, jakis obiad zapodałam dla siebie i Janka a potem A. i teścia zawiozłam na męski wypad
Teraz dzieci wykąpane i uspane a ja po relaksującym prysznicu z peelingiem z kawy...REWELACJA dawno sie tak nie czułam...