13x13
Fanka BB :)
Zielona hahahaha zaśnie miałam Cię zapytać dlaczego małpy nie wstawisz ...tylko myślałam o zielonej
Iza nauczy się
krzywdy sobie nasze dzieci nie dadzą zrobić
a może wymyślisz co może jeszcze jeść łyżeczka i już pozostanie "dorosły"
na pewno zupkę, drugie danie, kaszkę smakową (mają mleko modyfikowane więc to jako mleczny posiłek -można podawać 2x dziennie), deserki i tak w sumie masz już cały jadłospis
Alicja pije oprócz tego mleko 2 razy rano i przed snem
nie martw się -synuś jak będzie głodny zje wszystko -pilnuj właśnie teraz swojego zdrowia
Wronka kciuki za chrzciny...
Gad cały dzień na spacerku a teraz zasypiam na siedząco
Dobranoc mamuśki
Iza nauczy się
Wronka kciuki za chrzciny...
Gad cały dzień na spacerku a teraz zasypiam na siedząco
Dobranoc mamuśki

, niby impreza w knajpie , ale juz wiem ,że np chrzestni przywiozą film i album ze slubu wiec pewnie rodzinka poźniej zwali mi sie do domku. No ale porządek już jest. Ciuchy dla dzeci juz wyprasowane, jeszcze ja musze sprawdzic czy wszystko mam...hehehe. Poniewaz tak się rozpędzilam z porzadkami to postanowilam zrobic mały eksperymentos i Borysek został eksmitowany do siostry. Weronika wniebowzieta ,że z braciszkiem będzie spac, a on póki co tez zadowolony, bo u Nas tylko fiolet na ścianach więc nuuuda, a u nich kolorowo no i naklejki :-) Zobaczymy jak nocka wypadnie. Jak bedzie źle, to synek wróci spowrotem do Nas
, Zosia obudziła mnie swoim gadaniem, teraz znowu śpi, a ja już się rozbudziłam i korzystam z chwili ciszy i spokoju zanim towarzystwo mi się pobudzi.
nic go nie mogło uspokoić. Ani cyc, ani smok, ani wózek ani na rączkach nic... wyginał sie strasznie. Więc zapodaliśmy mu esputicon. Uspokoil się ale nie zasnął do 3 a my razem z nim... ja poszłam spać ale A. nie mógł zasnąć i nie wiem o kórej zasnął. Teraz znowu mlody się obudził o 6:20 z takim samym rykiem i nici już ze spania... Cycał o 23, 2:30 i 6:40... a ja na oczy nie widze... A. próbuje jeszcze dospać. Ale Janek też już nie śpi...obudziła go ... biegunka