Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jak juz kiedys wymienie ID, to papierow zmieniac nie bede, bo mam 2 nazwiska: swoje i malza. A wogole mozna tak zmieniac? przeciez studia skonczyla pani X a nie pani Y mimo ze pozniej pani X zmienila nazwisko na Y...
no masakra jakas.Iza a smok nie działa? czy On niesmoczkowy??? może spróbuj??? albo ciepłą wodę w termosie miej w odwodzie i tylko dla possania podaj w butli -Alicja też na początku się budziła ale teraz już do rana bez pobudki śpibędzie dobrze -Wasze zdrówko najważniejsze
no i uważaj nie wiem jak się zasusza bo ja nie miałam problemu -Ala się stopniowo odstawiała ale wszystko jest ok póki nie bolą...

Zielona ja nie zmienialam nazwiska. Jak narazie dokumenty mam jeszcze na panienskie, bo jakos sie tak sklada, ze nie mam kiedy wymienicale jak juz kiedys wymienie ID, to papierow zmieniac nie bede, bo mam 2 nazwiska: swoje i malza. A wogole mozna tak zmieniac? przeciez studia skonczyla pani X a nie pani Y mimo ze pozniej pani X zmienila nazwisko na Y...
Dziewczyny, ilez ja mam jeszcze do zrobienia w tym mieszkaniu! dzis probowalam ogarnac szafy i efekt jest taki, ze jest jeszcze duuuzo wiekszy rozgardiasz niz byl zanim zaczelam. Ja mam po prostu za duzo ubran, a za malo szaf, tylko dlaczego nie mam sie w co ubrac...no masakra jakas.