• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam dziewczyny.

Kittek u nas też prawy cyc lepszy ale tak już było od początku, wszystkie moje dzieciaki prawocyckowe;-)

Magdadobrze że Olka miała spokojną noc miejmy nadzieję że nic się nie rozwinie:tak:

Nata za takie stwierdzenie to w tyłek dostaniesz:tak: Jesteś super mamą :tak:

Agnieszka nawet nie wiesz jak się cieszę że nocka u was spokojna, bo tobie to się naprawdę należało.

Elvie super że sprawy rodzinne wyjaśnione:tak: No i powiedz mi czy przez ten deszcz nie podtapia was bo mam nadzieję że nie mieszkasz blisko Kaczawy:no:

Maonka super że grzeją :tak: Widzę ze zmiany we włosach planujesz , jak dla mnie masz śliczne kręcone , ja zawsze o takich marzyłam:-D

Daga tobie i w ciemnych ładnie i w blondzie też:tak:

Mamusia faceci to generalnie od lekarzy uciekają a tacy niby twardziele:-p Mam nadzieję że to nic poważnego.

Aniamzazdroszczę chciałabym mieć małża całe dwa tygodnie w domu :tak:

Wronka super że chrzciny udane no i że kaska policzona:-p

Aniez 3 godziny na macie no :szok:Jak tam nocka poza sypialnią:-p

Katik mam nadzieję że katar trochę odpuścił.Co do wspomnień to fajnie co jakiś czas do nich wracać bo to uświadamia nam jakie mamy szczęście:-)

Gosiek 26 normalnie jak bym o swoim Emilu czytała jak był mały.Współczuję a nie myslałaś o noszeniu małej w chuście zawsze trochę odciążysz plecy.Ja tak robię jak Helence sie maruda włącza wtedy do chusty i wszystko robimy razem:tak:

Ella to wam dziadek dziecko wystraszył:-D

Justa ja też nienawidzę nadrabiać ale czasem trudno być na bieżąco ;-)

Kamisia powodzenia w ratowaniu owłosienia;-)

Anna kiedyś nastąpi ten dzień że się wyrwiesz;-):-D:-D

Nadrobiłam:-D

U nas nadal leeeeeeeeje:no: a ja muszę Emila odebrać bo ma dzisiaj wycieczkę do komisariatu policji i do kina a małż mi auto zabrał.Cóż trzeba znowu wózio na dół znieść i poszukać folii przeciwdeszczowej, cholerka przydały by się też dla mamusi kalosze;-)

Pa

reklama
Hej dziewczyny,
moja niunia pięknie nockę przespała, obudziła się tylko o 4:30 i 7:20 no i od 7:20 już nie spała, ale jeszcze trochę ją u mnie w łóżku zabawiałam i tak dobrnęłyśmy do śniadanka:-) Teraz znów lula, ale o tej porze to max. 20 minut zapewne pośpi. Ona sobie drzemki regenerujące jak stara babka strzela:-)

Daga - zaraz biegnę na zamknięty Cię podziwiać;-)

Maonka - ta cudo, które mi fryzjerka polecała to WOSK WAX, nakłądasz i nosisz tyle ile masz czasu (można i cały dzień). Podobno ludzie po chemioterapii ją stosują i przynosi super efekty. Regeneruje włosy, wzmacnia cebulki i kudły przestają wypadać. Do nabycia w aptekach;-)

Nata - jesteś super mamą, a za inne myślenie dostaniesz kopa w tyłek;p Głowa do góry!

Gosienka - ja mieszkam koło kortów tych w pobliżu szpitala, więc do Kaczawy mam daleko. Mimo to martwię się o biuro, bo ostatnio przy ulewach mnie trochę zalało, ale teraz póki co sucho:-) Moja mama też na osiedlu mieszka, na ostatnim piętrze i wczoraj mówiła, że zaciekła jej kuchnia i łazienka:-( No i oczywiście dopiero teraz jak ludzi pozalewało to będą dach naprawiać.. Ehh.. te deszcze.. Mogłoby już przestać padać. A jak Ci męża brak to ja Ci mogę mojego M. na 2 tygodnie wypożyczyć, bo mój ciągle w domu dzisiaj miał na spotkanie jechać, ale zostało przeniesione na piątek.

Miłego dnia dziewczyny, spadam pranie robić.

Witam i ja po przerwie:-)

Niestety trochę się u nas działo... Justka troszkę chorowała... Jola robi się trochę nieznośna, dlatego staram się jej poświęcać każda wolną chwile... do tego trzeba zmieniać garderobę i wyszukać coś odpowiedniego, a czasu jak na lekarstwo:baffled: a jak tu wejdę i zobaczę ile mam do nadrobienia, to nie potrafię się tylko przywitać i napisać o sobie... dlatego dzisiaj tylko troszkę poczytałam i piszę:tak:

Nata, widzę, że Julcia świetnie się przystosowała do nowych warunków... to super... nawetnie wiesz ile rodziców Wam zazrości a Ty tu wyjeżdżasz z wyrodną matką:szok: mam nadzieję, że i Ty w końcu sobie poradzisz z nową sytuacją:tak:
Magda, zaległe życzonka dla Oli i oby nic więcej się nie wykluło;-)
Zielona, śliczny avatarek:laugh2: no to przybijam 5-tke, bo Justka też z tych prawie nie śpiących w dzień a do tego marudna również w nocy... budzi się co 2,5 h i nie chce smoczka:baffled:
Aniez, i jak minęła nocna? kwalifikuje się do przeprowadzki:confused:;-)
sama mam też na to ochotę, ale za często mi się budzi:baffled:
Kittek, na pewno zajęcia będą świetne... no to chyba koncóweczka cycusiowania... jak widać Maja sama sie przestawia... będzie łatwiej w pracy... 3majce się
co do rozmiaru to możliwe, bo ja tak mam... najgorsze, że po drugim będzie jeszcze większa:dry:
Daga, ja chcę Cię zobaczyć w blond loku:rofl2:
Ella, świetna sesja Julki... rzeczywiście uśmiech ma śliczny:tak:
Mamusia, oby wizyta u lekarza w końcu dała wyjaśnienie... a co ugryzł męża kleszcz?
Aniam, korzystaj ze wspólnych dni ile możesz...
Gosieńko, nie zazdroszczę spaceru w taką pogodę... mam nadzieję, że trochę przestanie jak będziesz wychodzić:-) co do pudełka to chyba nikt polusi nie pobije:tak:

Justka właśnie drzemkę ma po wielkich bojach i płaczu... śpi niespokojnie... na, a jak chorowała to spała tak ładnie i sama zasypiała:-( wraca mój uparciuch, który mimo kataru na nic na świecie nie da sobie włożyć do noska... drze się jak szalona... na razie zapodaję tylko maść majerankową i oby przeszło... koniec na dzisiaj bo Jola czeka z grą w pary

Buziaczki i miłego dnia...

reklama
Ella poklikałam na zdjęcia Julinki...jak mogę pomóc w spełnaniu marzeń, to czemu tego nie zrobić ? :-)

Agnieszka, oby tak dalej...

Nata, jak tak czytam co piszesz to się normlanie nad żłobem dla H zastanawiam....trójka dzieci na 2 panie + podgląd webowy - to naprawdę super warunki!

że co proszę?? Wyrodnej? Chyba kochającej! I martwisz się czy aby na pewno niczego jej nie brakuje! A że boli... no cóż ... dziwnie się człowiek czuje jak się nagle okazuje że ktoś obcy się dzieckiem równie dobrze zajmie co my...albo i lepiej :ninja2: ale spoko kochana minie ci to

otóż to...

doberek,

leje, leje, leje...dach nam przecieka, łazienka już zalana, sypialnia też...co za pech!
z dobrych newsów, to też dziś pospaliśmy, H pięknie spała, mamusia prosi by tak było co noc :-)
teraz spadam, bo muszę chałupę odgruzować /tekst zapożyczony od Aniez :-) /!

miłego !

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry