gosienkag76
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.
Kittek u nas też prawy cyc lepszy ale tak już było od początku, wszystkie moje dzieciaki prawocyckowe;-)
Magdadobrze że Olka miała spokojną noc miejmy nadzieję że nic się nie rozwinie
Nata za takie stwierdzenie to w tyłek dostaniesz
Jesteś super mamą 
Agnieszka nawet nie wiesz jak się cieszę że nocka u was spokojna, bo tobie to się naprawdę należało.
Elvie super że sprawy rodzinne wyjaśnione
No i powiedz mi czy przez ten deszcz nie podtapia was bo mam nadzieję że nie mieszkasz blisko Kaczawy
Maonka super że grzeją
Widzę ze zmiany we włosach planujesz , jak dla mnie masz śliczne kręcone , ja zawsze o takich marzyłam
Daga tobie i w ciemnych ładnie i w blondzie też
Mamusia faceci to generalnie od lekarzy uciekają a tacy niby twardziele
Mam nadzieję że to nic poważnego.
Aniamzazdroszczę chciałabym mieć małża całe dwa tygodnie w domu
Wronka super że chrzciny udane no i że kaska policzona
Aniez 3 godziny na macie no
Jak tam nocka poza sypialnią
Katik mam nadzieję że katar trochę odpuścił.Co do wspomnień to fajnie co jakiś czas do nich wracać bo to uświadamia nam jakie mamy szczęście:-)
Gosiek 26 normalnie jak bym o swoim Emilu czytała jak był mały.Współczuję a nie myslałaś o noszeniu małej w chuście zawsze trochę odciążysz plecy.Ja tak robię jak Helence sie maruda włącza wtedy do chusty i wszystko robimy razem
Ella to wam dziadek dziecko wystraszył
Justa ja też nienawidzę nadrabiać ale czasem trudno być na bieżąco ;-)
Kamisia powodzenia w ratowaniu owłosienia;-)
Anna kiedyś nastąpi ten dzień że się wyrwiesz;-)

Nadrobiłam
U nas nadal leeeeeeeeje
a ja muszę Emila odebrać bo ma dzisiaj wycieczkę do komisariatu policji i do kina a małż mi auto zabrał.Cóż trzeba znowu wózio na dół znieść i poszukać folii przeciwdeszczowej, cholerka przydały by się też dla mamusi kalosze;-)
Pa
Kittek u nas też prawy cyc lepszy ale tak już było od początku, wszystkie moje dzieciaki prawocyckowe;-)
Magdadobrze że Olka miała spokojną noc miejmy nadzieję że nic się nie rozwinie

Nata za takie stwierdzenie to w tyłek dostaniesz
Jesteś super mamą 
Agnieszka nawet nie wiesz jak się cieszę że nocka u was spokojna, bo tobie to się naprawdę należało.
Elvie super że sprawy rodzinne wyjaśnione
No i powiedz mi czy przez ten deszcz nie podtapia was bo mam nadzieję że nie mieszkasz blisko Kaczawy
Maonka super że grzeją
Widzę ze zmiany we włosach planujesz , jak dla mnie masz śliczne kręcone , ja zawsze o takich marzyłam
Daga tobie i w ciemnych ładnie i w blondzie też

Mamusia faceci to generalnie od lekarzy uciekają a tacy niby twardziele
Mam nadzieję że to nic poważnego.Aniamzazdroszczę chciałabym mieć małża całe dwa tygodnie w domu
Wronka super że chrzciny udane no i że kaska policzona

Aniez 3 godziny na macie no
Jak tam nocka poza sypialnią
Katik mam nadzieję że katar trochę odpuścił.Co do wspomnień to fajnie co jakiś czas do nich wracać bo to uświadamia nam jakie mamy szczęście:-)
Gosiek 26 normalnie jak bym o swoim Emilu czytała jak był mały.Współczuję a nie myslałaś o noszeniu małej w chuście zawsze trochę odciążysz plecy.Ja tak robię jak Helence sie maruda włącza wtedy do chusty i wszystko robimy razem

Ella to wam dziadek dziecko wystraszył

Justa ja też nienawidzę nadrabiać ale czasem trudno być na bieżąco ;-)
Kamisia powodzenia w ratowaniu owłosienia;-)
Anna kiedyś nastąpi ten dzień że się wyrwiesz;-)

Nadrobiłam

U nas nadal leeeeeeeeje
a ja muszę Emila odebrać bo ma dzisiaj wycieczkę do komisariatu policji i do kina a małż mi auto zabrał.Cóż trzeba znowu wózio na dół znieść i poszukać folii przeciwdeszczowej, cholerka przydały by się też dla mamusi kalosze;-)Pa
a jak tu wejdę i zobaczę ile mam do nadrobienia, to nie potrafię się tylko przywitać i napisać o sobie... dlatego dzisiaj tylko troszkę poczytałam i piszę
no to przybijam 5-tke, bo Justka też z tych prawie nie śpiących w dzień a do tego marudna również w nocy... budzi się co 2,5 h i nie chce smoczka
;-)

ale spoko kochana minie ci to