reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc dziewczyny.
Pewnie mi zaraz kompa zatnie ale probuje pisac.
A tak apropo co to moze byc???Chodzi komp chwile i pozniej sie zacina,tzn myszka nie chodzi.Jakis wirus czy cos???Pozniej go juz nie mozna wlaczyc.Nie wiem o co biega.

U nas nie zapeszajac nocki sa coraz lepsze.Fakt ze budzi sie co chwile na jedzonko,ale przynajmniej zje i idzie zaraz spac.Nie ma krzykow marudzenia tylko szybciutko zasypia.
zielona jestem z Toba.U nas tez zimnica w domu jak na Syberii.A pizdzi jak w kieleckim.Nawet nie chce tu pisac ile zawsze placimy za ogrzewanie w zimie choc i tak grzane jest tylko wieczorami i chwilke rano.A teraz to my tez zbankrutujemy,bo trzeba jakos dodatkowo chalupe grzac.Ech nienawidze tych zim tutaj.
Najgorsze jest to ze grzeje sie a i tak wszystko ucieka przez te okna.

maonka czy ja dobrze zrozumialam czy ty juz chcesz nastepne?Odwazna jestes.Mi sie teraz okres spoznial i juz mi sie snilo ze mam drugie dziecie.Amelia ledwo zaczela chodzic drugie malutkie.Obydwie placza ech chyba bym sobie nie poradzila tutaj sama z dwojka tak malych dzieci.

Wszystkiego naj najlepszego dla Boryska.

reklama
Witam się w końcu...
jestem trochę zalatana bo dzisiaj i odstawić starszaka do przedszkola, potem małe zakupy jedzeniowe, potem szczepienie młodszego, ogarnąć trochę domek i już kurcze trzeba było do przedszkola dygać :eek: jakoś nie moge się ogarnąć i zorganizowac w tym tygodniu. Mam nadzieję ze w przyszłym będzie lepiej.
Co do wożenia dzieci to dzisiaj widziałam taki autobusik z przodu spacerówka a z tyłu wyglądało jak gondolka choć pewnie to była zabudowana spacerówka i w niej 2 miesięczny szkrab. Z przodu siedział mały co ma rok i 3 miesiące :tak:

Dobra ide jeszcze domek ogarnąć trzeba coś na ruszt wrzucić... popracować... matko nie wyrobie sie!

[BMonia- co to znaczy, że Hania PODGRYZA karuzelkę?

hehe, dokładnie to co napisałam :-) ja jej czasami ściągam ten pałąk z zabawkami i kładę ją na łóżku i wtedy się zaczyna...może ona faktycznie jest smaczna ??? :-)

w ddtvn o zywności ekologicznej

widziałam i w sumie to mnie pocieszyli, bo ja nie mam dostępu do tej żywności, a jesli - jak mówili - jest niewielka różnica, to mnie to cieszy....no i po co przepłacać ? :-)

a do mnie to nie przemawia-nawącha się ten maluszek tak nisko smrodu z ulicy...

no ja też nie jestem zwolenniczką takiego wózka, bo mnie się wydaje, że to dziecię z tyłu jest zawsze pokrzywdzone, bo świata niewiele widzi :-(

Super ten wózek. To drugie siedzonko doczepia się do stelaża. Świetne rozwiązanie.

Gosiek26 Chcemy następne dziecko jak najszybciej. A to dlatego, że w tej chwili mam beznadziejną pracę, na której mi nie zależy. A jeśli bym już jakąś dobrą znalazła, to byłoby mi ciężko zrezygnować i zdecydować na drugie. Poza tym chcemy małą różnicę wieku. Z moją siostrą jest między nami 8 lat różnicy. I to stanowczo za dużo, mamy dwa różne światy. A jak już mam siedzieć w domku to czemu nie z dwójką. Wiem, że nie będzie lekko, jedno zacznie chodzić, a z drugim wszystko od nowa, ale swoje latka też już mam. Chciałabym dwójkę dzieciaczków i dopiero znaleźć dobrą pracę.

Kurcze, muszę złożyć reklamację w aptece. Zrobiłam zamówienie na odżywkę do włosów, miała kosztować ok 23zł. Mąż odbierał zamówienie i zapłacił 36 zł. Napisałam do nich co w tym przypadku. Kazali złożyć reklamację i wypłacą różnicę.

Polroczniaki kochane, tysiace buziaczkow od Konstancji i ecioci zza oceanu. Rosnijcie zdrowiutko!!!!

Wylukalam sobie futrzane kapciuszki, jeszcze tylko skocze do jednego sklepu w poniedzialek i kupie cieplejsze :D

Katik, moja bestia czasem tez ma noce, ze po odlozeniu do lozeczka budzi sie drze na caly Meksyk, a wystarczy ja wziac do naszego lozka i cisza spokoj.

Ja chce do tropikow.

Witam ponownie,
zakupy ekspresowe, bo Lenie się maruda włączyła.
W Auchan obkupiłam małą w słoiczki z obiadkami gerbera 3 + 1 gratis oraz w kaszki mleczno-ryżowe z owocami.
W Tesco ostatnio trafiłam na promocję deserków, więc po dzisiejszych zakupach Lenka ma menu na najbliższy miesiąc zaplanowane;-)
moja nocka byla znowu do doooopy ale nawet mi si episac nei chce
myslalam juz zeby mlodego od cyca odstawic to moze by tak sie z przywiazania nei budzil ale maz mnie probuje przekonac zebym prszez ten sezon przeziebien jeszcze pociagnela
no nie wiem
Współczuję kiepskiej nocki i łaczę się w bólu, bo ja przez dwie ostatnie noce łącznie przespałam max.8h. Dzisiaj kładę się szybciej spać. A jeśli chodzi o męża to mój przekonuje dokładnie tak samo:-) No i (odpukać!) mała nam jeszcze nie chorowała, a sporo znajomych butelkowych dzieciaczków zaliczyło już katarki i przeziębienia.. Udanego weekendu!

Zielona - ja tez się chętnie w jakieś gorące miejsce na ziemi wybiorę;-)

kici - oby Ci weekend w szkole szybko zleciał..

Katik - a testowałaś taki wózek? Mnie się wydaje, że maluszek byłby poszkodowany. Opcja chusta + spacerówka bardziej do mnie przemawia albo spacerówka dla bliźniąt - wówczas oba maluchy mają komfortowe warunki.

Zjadłam paczkę chrupek arachidowych i batona Corny. Teraz w ramach żalu za grzechy idę wskoczyć na orbitrek:D

Ostatnia edycja:
dzieciaki śpią... ja też na oczy nie widze ale musze jeszcze popracować :-(
Więc życzę wam dobrej nocki i spokojnego weekendu

acha nasze nocki znowu do doopy...miał tylko 2 fajne... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Bry, bry...

Nooo, dzis w nocy Polka dala popis.
Obudzila sie przed 24 i po spaniu. Zabawa i spiewy jej w glowie byly. Zadne proby usypiania nie chcialy przejsc, wreszcie mama stwierdzila, ze skoro nawet na raczkach sie prezy i denerwuje, to bedzie sobie lezec poki nie padnie w lozeczku. A tam - alarm i syreny jakbym ja na szpilkach polozyla. Wyla z 15 minut, wreszcie kapitujacja, i znow na rece, tu tez zle, i prezenie sie, wiec znow do lozeczka... i tak kilka razy. Wreszcie kolo 2 mialam dosc, polozylam z nami w lozku, tatus przytulil i co? W 2 minuty spala.
Masakra.

Pozatym pada...a mialysmy isc sie wazyc dzis.....

U nas tez tak jest,ale tak uwielbiam tulic mojego malego ze trudno mi sobie,jemu oczywiscie tez,tych czulosci odmowic:sorry::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry